Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan rejse med en stomi

  Stomi er en kirurgisk skabt åbning i kroppen med henblik på losning krop affaldsmaterialer . Dette sker på grund af en sygdom , kræft eller deformitet i kroppen . Denne fremgangsmåde skaber behov for en pose , der lægger til åbningen til at indsamle krop affald . Bælter , dæksler og hudbarrieren servietter er et par af de pouching tilbehør til pleje og bekvemmelighed . Patienterne bliver undervist egenomsorg og detaljerne i ved hjælp af et pose system . Traveling kan nemt opnås med de rigtige materialer og viden .

Du skal bruge:
Stomi poser
. Stomiprodukter tilbehør .
Erklæring fra lægen .1 .
Pre-cut poser derhjemme for at undgå at skulle foretage en saks , hvis de flyver.
2 .

Pack stomiprodukter leverancer i carry-on og kontrolleres bagage for at undgå problemer med mistet bagage og tab af forsyninger . Vær ekstra forsyninger i tilfælde af uventede forsinkelser . Plads ekstra forsyninger i bilen , hvis de rejser til lands, til at holde forsyningen i sejeste del af bilen . Medtag klude , væv og bandage tape . Pack flaske vand til vanding af stomiprodukter , hvis nødvendigt. Medtag affaldsposer til brugte stomi poster . Medtag over-the-counter medicin til at modvirke diarré , såsom Imodium eller Kaolin . Mærkning af alle lægemidler og sikre hætterne er lukket tæt .
3 .

Carry en erklæring fra din læge om behovet for stomi- forsyninger i tilfælde af bagage ransagning og enhver misforståelse af forsyninger og tilbehør . Medtag dit lægens navn , adresse og telefonnummer .
4 .
Planlægge steder at stoppe og tjekke taske til tømning , hvis de rejser med bil for at undgå unødvendige utæthed . Plan for fly overførsler, såfremt der flyver og tjek pose under overførslen i lufthavnen .
5 .
Drik et glas vand eller frugtjuice hver time at opretholde væskebalancen i løbet af rejsen . Stå i mindst et minut hver time til fremme af udbredelsen og reducere kramper i benene . Søge lægehjælp , når de rejser for eventuelle usædvanlige tegn eller symptomer . Hold telefonnumre umiddelbart tilgængelige. Ring til lægen eller stomi sygeplejerske for svær krampe , utilsigtede nedskæringer , overdreven blødning på det sted, stomi , alvorlig hudirritationer eller sår eller nedsat eller ingen produktion i pose til fire eller flere timer .

gode råd og advarsler


 • ringe i forvejen til lufthavnen , hoteller og planlagte arrangementer for at diskutere stomi behov . Forklar at det er nødvendigt at have en plads tæt på toiletterne , når de flyver , spise eller gå til en begivenhed . Nøje at overvåge stomi posen og holde passende forsyninger på hånden er det vigtigt med en vellykket rejse med en stomi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------