Position: sygdoms > influenza >

hvorfor folk bliver deprimerede

   Inden for i to-ugers periode , vil 5,2 procent af USA's indbyggere er ældre end 12 år gamle udvikle depression , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse . Depression stammer fra ukendte oprindelser eller fra andre sygdomme . De faktorer spænder fra stress og sygdom til genetik og biologi

kombination af faktorer


Forskerne mener, at miljø- og psykologiske faktorer tilsammen medføre, at folk bliver deprimerede .

kemiske ubalance


Depression undertiden resultater fra en ubalance i hormoner i hjernen , der specifikt de hormoner der er ansvarlig for humør regulering .

større begivenheder i livet


Unormale mængder af stress udløse depression hos nogle. Et familiemedlem er død , tab af arbejdspladser og forholdet ændringer er almindelige bidragydere .

Arvelighed

Forskerne mener, at en familie historie af depression disponerer folk til depression . Hvis du har et familiemedlem , der lider af hyppige depressioner , er du mere tilbøjelige til at udvikle depression så godt.

Hormoner

En af grundene til kvinder bliver deprimeret mere end mænd er på grund af hormonelle udsving . Forhold såsom graviditet , præmenstruel syndrom , fødsel og overgangsalder kan alle udløse depression .

Sygdomme

Major sygdomme , der resulterer i drastiske livet ændringer kan medføre, at nogle mennesker til at blive deprimeret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------