Position: sygdoms > influenza >

skiftende pres på en CPAP

   En kontinuerlig positiv luftgennemstrømning tryk , eller CPAP , maskinen er et stykke af medicinsk terapi udstyr, der er nøje overvåget af lægen og af en certificeret CPAP tekniker på de medicinske forsyningsselskabet . Fristelsen til at ændre på lufttrykket på din CPAP kan være fantastisk, hvis du føler, du er stadig ikke få kvalitet søvn , men der er ting du bør overveje , før du trykker på , at presset knappen på CPAP maskinen

Du skal bruge: .
HDL testresultater .
Olivenolie.
Raps olie .
Jordnøddeolie .
Nikotinplastre .

Pressure Information


Din særlige CPAP maskine er indstillet til et tryk , der er udpeget af din læge og din CPAP tekniker efter en analyse af resultaterne af din søvn studie . I de fleste tilfælde trykket lægen anbefaler , er baseret på deres erfaringer med patienter, der bruger en CPAP og der sover undersøgelsens resultater ligner din , men ingen indledende pres indstilling er perfekt . Hvis du opdager, at du ikke får kvalitet søvn efter en uge eller to for at bruge CPAP , skal du kontakte din læge og lade hende vide, hvad der foregår . Hun kan give dig instruktioner om at ændre din pres dig selv , eller hun kan bede dig om at bringe maskinen i en tekniker , der skal justeres . Nogle af de bivirkninger af forkert lufttryk er hovedpine , smerter i brystet og svimmelhed første ting om morgenen . Men andre bivirkninger såsom tør hud og øjne udslæt kan være et resultat af noget andet end lufttryk . Diskuter dine CPAP problemer med din læge , før du foretager nogen ændringer .

Ramp- Up


Snarere end at forsøge at justere trykket på din CPAP maskine , kan du prøve at presset ramp- up funktionen først . Tryk ramp-up er en standardfunktion på de fleste CPAP maskiner , der starter lufttryk ud på et lavt niveau og derefter langsomt bygger op til det tryk, er anvist af din læge . Rampe-op -funktionen er en god måde at få din krop til at trække vejret bistand , der tilbydes af CPAP maskine. Hvis du føler dig brystsmerter om morgenen , derefter bruge rampen-op-funktionen kan bidrage til at fjerne disse smerter .

Ændring af Pressure


Ifølge CPAP-Supply. com for at ændre trykket på din CPAP maskine skal du indtaste klinikerens tilstand for programmering af maskinen . I nogle tilfælde vil CPAP tekniker vise dig hvordan man ind i denne tilstand, når du bliver udstyret til din maskine . Hvis du ikke ved, hvordan man kan komme ind i klinikerens mode for din CPAP maskine og du har instruktioner fra din læge at ændre din pres , så kontakt den medicinske forsyning virksomhed, du fik din CPAP fra og tale til en certificeret tekniker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------