Position: sygdoms > influenza >

er bioidentical hormoner bedre ?

   Kontrovers eksisterer vedrørende bioidentical hormoner og deres effektivitet. Bioidentical hormoner er skabt i et laboratorium og har ry af deres beslutningstagere at have samme kemiske egenskaber som hormoner , som din krop producerer

Kilder


Bioidentical hormoner er plantebaserede hormon præparater, farmaceuter mærke og etiket som medicin .

Bevis


Der er ingen beviser for, at bioidentical hormoner er bedre end andre hormoner , ifølge U. S. Food and Drug Administration . FDA siger også fordele og risici mellem bioidentical hormoner og andre hormoner er sandsynligvis den samme .

Sikkerhed


sikkerhed bioidentical hormoner er ikke blevet fastlagt af FDA . Pharmwatch. org ' s råd er at undgå at bruge bioidentical hormoner fordi der ikke er noget videnskabeligt bevis til støtte for deres effektivitet .

Fordringer

FDA udstedt et brev i 2008 til syv compounding virksomheder , der fortæller dem at stoppe med at lave hævder, at bioidentical hormoner er bedre end dem , der er godkendt af FDA . Der har også været påstande , der bioidentical hormoner kan hjælpe med at forhindre og behandle Alzheimers , slagtilfælde og visse former for kræft , men ifølge Dr. Stephen Barrett skrev i Pharmwatch. org , er der ingen dokumentation til støtte for disse påstande .

Mulig Fordele

Custom forværres hormoner kan have nogle fordele , fordi du kan få individuelle doser og præparater , der ikke er kommercielt tilgængelige , i henhold til den nordamerikanske Overgangsalderen Foundation . Men fordi bioidentical hormoner ikke har regeringen afprøvning eller godkendelse , mængden af medicin din krop faktisk optager er ikke fastlagt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------