Position: sygdoms > influenza >

hårvækst behandling for mænd

   Hår eller sit tab , kan spille en vigtig rolle i en mands selvværd . Hvis du er ved at miste hår og ønsker ikke at bære en paryk , der er hårvækst behandlinger til rådighed

Hårtab


androgen alopeci , eller mandlige mønster skaldethed , er den vigtigste årsag til hårtab hos mænd . En kombination af hormoner og genetik får din hårsækkene til at stoppe voksende nye hår . Der er to FDA godkendte behandlinger for mænd . minoxidle og finasterid

Minoxidil


Minoxidil fås uden recept . Appliceres på din hovedbund , det forsinker hårtab for mange mænd og kan stimulere hvilende follikler i voksende hår igen .

Finasteride


Finasteride er kun tilgængelig ved recept . Taget i form af en pille , det blokerer produktionen af et hormon, der kan bidrage til hårtab . Det forhindrer fremtidige hårtab og giver mulighed for hårvækst at begynde igen .

Komplikationer

Medicin til hårvækst behandling hos mænd kan give komplikationer . Minoxidil kan forårsage kløe , brændende hovedbund . Finasteride kan give seksuelle bivirkninger hos mænd og kan føre til misdannelser hos børn af gravide kvinder, der kommer i kontakt med det .

Overvejelser

Virkningerne af hårvækst behandlinger for mænd kun vare så længe du tager dem . Hvis du stopper behandlingen, vil Deres skaldethed tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------