Position: sygdoms > influenza >

hurtig vorte fjernelse

   Mange vorte fjernelse metoder , især dem, gøres derhjemme , tage uger eller måneder til helt at slippe af huden vækst . Flere metoder arbejde hurtigere , selv om de skal foretages af en læge . De kan være dyre , selv om din forsikring kan dække behandlingen , og du ikke behøver at vente på de grimme vækst på dine hænder , fingre eller fødder til endelig at gå væk

Kirurgi


En vorte kan fjernes hurtigt med mindre kirurgiske indgreb . Lægen kan enten skære det væk eller bruge en elektrisk nål til at ødelægge det , ifølge Mayo Clinic . Dette fjerner det samme, selv om det undertiden kan efterlade et ar . Selve operationen er smertefri fordi lægen bruger bedøvelse , men det Mayo Clinic advarer om, at bedøvende skud kan skade første gang inden lægemidlet får virkning .

Laserbehandling


Laserbehandling med en CO2- laser fjerner en vorte hurtigt , men Mayo Clinic siger, at det er normalt kun anvendes til genstridige vækster . Det er meget dyre i forhold til andre behandlinger og kan efterlade et ar . Den amerikanske osteopatiske College of Dermatology ( AOCD ) siger en nyere type af laser , kaldet en puls farvelaserforstærkere , færre ar , men kan være nødvendigt at anvende op til tre behandlinger .

Kryoterapi


Kryoterapi , hvor Mayo Clinic siger involverer drab vorte ved frysning det , er ikke så hurtig som nogle andre metoder , men det er hurtigere end over -the-counter retsmidler . En blister udvikler omkring og under vorte når lægen finder anvendelse flydende kvælstof . Det kan tage op til en uge for de døde væv at falde ud, forlader klar hud , hvor det anvendte vorte skal placeres . Den AOCD siger indefrysning fjerner 50 procent af vorter med en behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------