Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan reparere beskadigede briller

  Hvis dine briller er brudt , er der ting, du kan tage for at rette skaden . Mindre reparationer kan gøres derhjemme , og midlertidige rettelser hjælp til at komme dig ved med at forvolde større skade problemer , indtil du kan tage dine briller til en vision center for udskiftning

Du skal bruge: .
Glue
Lille håndklæde .


1 .

Fjern eventuelt rester , hvis der er nogen rester af tidligere reparationer . Tørrede superlim skal være helt skrabet ud og rammer rengøres og tørres , før du begynder at reparationer . Ispind sticks arbejde godt at skrabe tørret lim .
to .
Brug en all- formål eller plast formel instant lim til at reparere nogen stykker af den ramme, der kan være kommet fra hinanden . Vær forsigtig med ikke at få lim på linserne .
3 .
Erstat templer , også kaldet "arme " af rammen , ved kø hængslet og genindførte en lille skrue . Hængsler kommer i forskellige størrelser og stilarter . Hvis en af brikkerne i hængslet er brudt og mangler, og der er stadig mindst to på den ene side og en på den anden side er det muligt midlertidigt at erstatte templet , selv om det vil være løs .

4 .
Spænd alle skruer . Afhængigt af hvilken type af rammen , kan skruer findes i templerne , i justerbare næse stykker og i øjet ledninger , den del af metalramme , der holder linsen på plads . Optisk skruer findes i reparationssæt på de fleste store detailforretninger eller optisk butikkerne .
5 .
Sæt linser tilbage i en plastic ramme ved opvarmning rammen forsigtigt i en skål med varmt vand . Skub linser i næsen side af rammen først. Indsætte linser i en metalramme , som foring op linsen og derefter slog metal øjet ledning rundt om linsen . Udskift og stram skruen .

gode råd og advarsler • Placer en lille , lys håndklæde på dit arbejde overflade og lægge alt det , du arbejder med på håndklæde så alt faldt let kan findes . Put små , løse skruer ned på et stykke tape for at holde dem fra at få tabt , mens du arbejder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------