Position: sygdoms > influenza >

kosttilskud for at hjælpe med svineinfluenza

   Svineinfluenza normalt kun spreder blandt svin , men det har for nylig muteret til en sygdom , der kan overføres fra person til person , 2009 H1N1 type A influenza . Symptomerne omfatter hoste , ondt i halsen , løbende næse , body ømhed , feber , hovedpine , kulderystelser og træthed . Mere alvorlige symptomer omfatter diarré og opkastning , som kan forårsage dehydrering . Blodprøver er den eneste måde at afgøre , om nogen har svineinfluenza , og de fleste mennesker , der kontrakt det gøre en fuld tilbagebetaling uden nogen medicinsk behandling . Der er nogle kosttilskud , men kan som hjælper dig med at håndtere svineinfluenzaen .

Kosttilskud


Mange voksne og børn er mangelfuld i vitamin D. Dette vitamin er afgørende for at hjælpe immunsystemet bekæmpe infektioner . I 2006 blev D-vitamin videnskabeligt bevist, at hjælpe kampen off influenzainfektioner særdeles godt , som det fremgår af " Epidemic Influenza og vitamin D " af Dr. John Cannell .

Hyldebærsaft sirup menes at være en immuno-stimulerende , og er ofte brugt til at behandle forkølelse og influenza . Denne sirup , udvundet fra hyldebær frugt , er også blevet videnskabeligt bevist, at afkorte varigheden af forkølelse og influenza symptomer med et par dage . Det er også sikkert for folk i de fleste aldre , dog ifølge Health -Care-Tips. org , bør det ikke tages af børn , gravide eller ammende kvinder , eller nogen med komplekse lever af nyresygdom .

Selen , et spor mineral , er vigtig som en forebyggende supplement . Da det er et spor mineral , er kun en lille smule af det nødvendige for at hjælpe med at holde dit immunforsvar på sit bedste . I fødevarer , kan det findes i brød , kornprodukter , mælk , æg , kød , fisk og især paranødder .

Andre tillæg og ernæringsmæssige hjælpemidler kan bruges i forebygge eller fjerne svineinfluenza . Ifølge Oregon State University 's Linus Pauling Institute , er C-vitamin vist sig at kunne opbygge immunsystemet og hjælpe den med at bekæmpe infektioner . Zink , echinacea og goldenseal er andre populære urter og kosttilskud , som kan tages for at forhindre svineinfluenza .

Side Effects


Urter og kosttilskud altid have en form for bivirkninger , lige fra de meget sjældent, at dem, der er noget fælles . Ifølge sundheds-pleje-tips. org , ekstrakt hyldebær kan forårsage allergiske reaktioner og mild fordøjelsesbesvær .

Da der kun meget små mængder af selen er nødvendigt for at give sine gavnlige virkninger , kan det nemt blive taget i mængder , der er for høje . Ifølge eMedTV , bivirkninger af for meget selen omfatter kvalme og opkastning , en metallisk smag i munden , og i sidste ende hjertesvigt . Hvis nogen unormale symptomer er observeret efter indtagelse selen , skal du kontakte en sundhedssektoren med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------