Position: sygdoms > influenza >

sundowners syndrom i alderen

   Ifølge SundownersFacts. com er Sundowners syndrom karakteriseret ved en intensivering af symptomerne udstillet i løbet af aftenen og natten af nogle Alzheimers og demens hos patienter

Udbredelse


Sundowners symptomer er ikke udstillet af alle Alzheimers og demens hos patienter , selv om en National Institutes of Health Study fandt 1 ud af 8 demente og ikke-demente plejehjemsbeboere at udstille Sundowners symptomer .

Onset


Den Sundowners Patienten typisk udviser intensiveret symptomer på demens efter mørkets frembrud . Andre viser ingen tegn på demens , indtil solen går ned .

Seasonal Affective Disorder ( SAD ) Teori


Nogle forskere mener Sundowners er relateret til SAD , en betingelse menes at forårsage depression i løbet af vinteren på grund af kortere perioder med dagslys . SAD , der har indflydelse patienter i alle aldre .

Overvældende Stimuli Teori

Andre mener Sundowners er et resultat af sanseindtryk akkumuleret i løbet af dagen at nå et punkt af sensorisk stimuli overbelastning natten , der forårsager stress og forvirring i patientens . Et beslægtet teori beskylder almindelig træthed i slutningen af dagen for Sundowners symptomer .

Hormonelle og Vision Teorier

Nogle læger ser en sammenhæng mellem Sundowners og hormonelle ubalancer opstår om natten , mens andre mener, formindsket evne til at se på nat er en medvirkende faktor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------