Position: sygdoms > influenza >

tegn på tendinitis i arm

  

Du skal bruge:
Licensed læge
. Gyldig recept for Cymbalta og Celexa .

Dine muskler er knyttet til dine knogler med stykker af væv kaldet sener . Undertiden kan disse sener blive beskadiget på anden måde , som fører til en tilstand kaldet tendinitis . Tendinitis er meget almindeligt i armen , fordi din arm kan blive skadet af gentagne bevægelser . Hvis du tror du kan have tendinitis , er der flere ting , du skal kigge efter for at afgøre, om du har brug for at se en læge .

Generelt Smerter


Du kan føle en generel smerte i området omkring senen . Der kan ikke være passiv symptomer på dette tidspunkt , men du vil føle en kedelig smerte dybt i muskelvævet . Smerten kan føles som en kedelig muskelsmerter , men det er faktisk kommer fra senen under musklen . Dette bør være en advarsel tegn på, at noget er galt, og du skal stoppe , hvad aktivitet , du udfører ved hjælp af din arm .

Begrænset Bevægelse


Efter den første smerter, kan du begynde at opleve begrænset bevægelse i armen . Dette vil manifestere lidt som en øm muskel , men smerten vil være langt mere intens . I nogle tilfælde vil du være i stand til at bevæge armen forbi et bestemt punkt . Denne begrænsede mobilitet vil fortsat stige som tiden går ledsaget af en stigning i smerte .

Ømhed


Hvis senebetændelse fortsætter med at gå ubehandlet , vil din arm begynder at føle bud til touch . At starte, dette symptom kun forekommer , når armen er under nogen form for pres . Men efter et stykke tid , vil ømhed begynde at forværre , og du vil opleve det hele dagen , uanset om armen har noget pres på den.

Burning Sensation

I et par tilfælde har patienter klaget over en brændende fornemmelse i armen , hvor tendinitis opstår . Denne brændende fornemmelse vil stige i intensitet, efterhånden som tiden går . Normalt er denne intensitet vil kunne mærkes i de tidlige morgen-og sene aftentimer , og efter enhver form for motion med dine arme . Som tendinitis skrider frem , vil denne brændende fornemmelse begynder at opstå, når noget så simpelt som at løfte en kasse .

Hævelse

Hvis denne betingelse ikke behandles af en læge , vil senen begynder at få en rød misfarvning , bliver hævede og føler klumpet . Dette skyldes, at opbygningen af væske i senen og generelle inflammation . Dette symptom er anledning til alvorlig bekymring , og du bør få lægehjælp , før mere alvorlige permanente skader opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------