Position: sygdoms > influenza >

NIH & uro i benene

   National Institutes of Health ( NIH ) er en del af Ministeriet for Sundhed og Human Services . Det Nationale Institut for Neurologiske Lidelser ( NINDS ) ligger med NIH . Denne afdeling er landets største tilhænger af forskning i hjernen og nervesystemet . Da Restless Legs Syndrome ( RLS ) er en neurologisk lidelse , NINDS er en glimrende kilde til de mest aktuelle oplysninger om denne betingelse

Du skal bruge: .
Villighed til at donere organer , væv og hornhinder
Computer og printer .
Internetadgang .
Tid til at følge disse trin .

Definition


NINDS definerer RLS som en " neurologisk lidelse karakteriseret ved ubehagelige fornemmelser i benene og en ukontrollabel trang til at bevæge sig, når i hvile i et forsøg på at lindre disse følelser . " Det rapporterer, at forskellige personer beskrive følelsen af RLS som brændende , krybende , rykke eller endda som insekter kravler inde i kroppen ( primært ben ) .

Størrelse


Ifølge NINDS , forskere rapporten, at 12 millioner mennesker i USA Stater er berørt af RLS . De foreslår , at dette antal kan være væsentligt højere på grund af fejldiagnose eller under rapportering og diagnose . Hos dem, der har søgt lægelig behandling , cirka 50 procent har en familie historie af RLS . Men i andre tilfælde er årsagen er ikke klar , selv om der er nogle faktorer , der synes at være relateret til udbrud af symptomer .

Årsager


Nogle faktorer , der kan bidrage til RLS hos dem, der ikke synes at har en familiær forbindelse er lave jern niveauer , anæmi , sygdomme såsom diabetes og Parkinsons , graviditet , visse lægemidler , tobak brug , alkoholforbrug , og koffein forbrug . NINDS rapport undersøgelser, der viser et fald i symptomer hos mange enkeltpersoner, der eliminere nogle af de ovennævnte stoffer .

Behandling

NINDS rapporter om, at der er mange behandlinger for RLS . Det er et spørgsmål om trial and error , hvilke medicin vil hjælpe en bestemt person . Nogle af de medikamenter foreskrevne dag blev oprindeligt udformet til behandling af Parkinsons sygdom . Disse stoffer omfatter Requip og Mirapex . Benzodiazapines såsom Ativan og Xanax er en anden klasse af lægemidler til tider ordineret til milde symptomer . Opioider som kodein og oxycodon kan anvendes i mere alvorlige tilfælde til at hjælpe i afslapning og smertebehandling .

Igangværende forskning

NINDS er ansvarlig for at gennemføre og støtte forskning i RLS . Forskere støttet af NINDS er i øjeblikket undersøger den rolle, som dopamin ( en neurotransmitter i hjernen , der er ansvarlig for at skabe en smidig og effektiv muskel aktivitet ) . De er også forsker pallidotomy . Dette er en operation , hvor en del af hjernen kaldet globus pallidus er lesioned . En undersøgelse af dette med RLS og Parkinson -patienter var opmuntrende , da mange opnået betydelig lindring af symptomer .
Hvis du er interesseret i aktuelle forskning eller oplysninger om RLS , The National Institutes of Health 's hjemmeside er en stor ressource .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------