Position: sygdoms > influenza >

dialyse for nyre -infektion

   Dialyse er en medicinsk proces , der bruger en maskine til at filtrere affald fra en patients blod . Læger ordinere dialyse til patienter med nyresvigt . Nyresvigt kan skyldes en nyre -infektion

Nyresvigt


Ifølge Mayo Clinic , patienter med glomerulonephritis udvikle nyre betændelse, der skader nyrer og resultaterne i nyresvigt . Patienter med denne nyresygdom kræver dialyse behandlinger .

Glomerulonefrit Årsager


Glomerulonefrit begrænser nyrens evne til at filtrere affald og giftstoffer fra blodet og kan være forårsaget af infektioner som en STREP infektion , bakteriel endocarditis eller en virusinfektion .

Dialyse Procedure


Sundhedspersonale indsætte to nåle ind i en patients arm under en dialyse procedure . En nål transporterer blod fra patienten til en dialyse -maskine, og en anden kanyle transporter renset blod fra maskinen tilbage i patientens blodbanen .

Dialyse Opfølgning

En læge vil for regelmæssige blodprøver for at kontrollere effektiviteten af dialyse for en nyre patient og kan justere frekvensen af fremtidige dialyse procedurer . Patienterne kan modtage kostvejledning fra en diætist og medicin til at opretholde en korrekt væske-og elektrolyt -niveauet i kroppen .

Andre Behandlinger

Patienter med nedsat nyre- betændelse kan også tage antibiotika for at bekæmpe en infektion og narkotika for at opretholde en sund blodtryk niveauer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------