Position: sygdoms > influenza >

er det muligt at passere fibromer ?

   Fibromer ( også kendt som uterine fibromer ) er en type noncancerous tumor , der udvikler på eller omkring livmoderen hos nogle kvinder . Fibromer kan ikke bestået (som sten ) , men effektive behandlingsmuligheder er tilgængelige

Potentielle


Når fibromer er ikke forårsager symptomer , kan behandlingen ikke være nødvendig , især da disse tumorer har en tendens til at gå væk på deres eget udgangspunkt i overgangsalderen , ifølge Mayo Clinic .

Identifikation


Når fibromer opdages , kan en læge regelmæssigt kontrollere om fibromer at se om de er stigende i størrelse eller fører til komplikationer ( en praksis kendt som " vågent venter " ) , ifølge Mayo Clinic .

indstillinger


Hvis behandling er nødvendig , muligheder for fibroid behandling omfatter hormonal medicin at skrumpe tumorerne og procedurer for at fjerne fibromer eller de organer ramt af fibromer ( hysterektomi ) , i henhold til de Mayo Clinic og Medline Plus .

Advarsel

reproduktive valg bør overvejes , når forfølger behandling for fibromer . Procedurer , der kun målretter mod fibromer i stedet for at fjerne eller beskadige reproduktive organer kan være til rådighed ( baseret på placeringen og størrelsen af tumorer ) til kvinder , der ønsker at få børn i fremtiden .

Overvejelser

Da hver kvinde oplever fibromer forskelligt , er det vigtigt at arbejde tæt sammen med en læge for at identificere de fibroid behandling, der virker bedst for den enkelte kvinde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------