Position: sygdoms > influenza >

flersproget tonsillitis

   Flersproget tonsillitis er en infektion , der forekommer i halsen . Dens symptomer er en alvorlig halsbetændelse , synkebesvær og feber . Flersproget tonsillitis kan være meget ubehageligt

Identifikation


Der er to sæt mandlerne i halsen . De Palatine tonsillerne er synlige sæt og mere modtagelige for infektioner . De flersprogede tonsillerne er længere tilbage i svælget og ikke synlige .

Time Frame


Afhængig af linguale tonsillitis , kan symptomerne vare op til tre måneder . Ifølge University of Illinois Medical Center , kan infektioner være akut eller kronisk .

Forebyggelse /Solution


Selv om det er umuligt helt at undgå de stoffer , der forårsager betændelse i mandlerne , undgå folk med halsbetændelse er vigtigt . STREP hals , hvis venstre ubehandlet , kan udvikle sig til halsbetændelse.

Årsager

Bakterier og virus kan forårsage tilstanden . Streptococcus er en almindelig bakteriel type , mens Epstein-Barr virus, der også kan forårsage flersproget tonsillitis .

Cure

Antibiotika vil være forpligtet til at helbrede bakterielle halsbetændelse , men der er intet du kan gøre for den virale type , men lad den køre sit løb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------