Position: sygdoms > influenza >

fordele og risici ved at tage noget flush niacin

   Niacin er en vigtig B-vitamin bruges til at støtte kroppen i fordøjelsen af fedt , proteiner og kulhydrater . Den holder også huden sund og bidrager til at opretholde kolesterolniveauet inden for normalområdet

Fordele


Nej flush niacin er gavnligt i behandling af forhøjet lipider , høje triglycerider og forhøjet kolesterol . Niacin behandling har været en succes i forebyggelse af hjerte-kar- sygdomme .

Risici


Langvarig brug af ingen flush niacin kan øge chancen for leverskader på grund af øget homocystein i blodet . Regelmæssige blodprøver skal udføres af en læge til at overvåge korrekt leverfunktionen .

Niacin " Flush "


Niacin medfører øget blodgennemstrømning og dilatation af kapillærer , hvilket resulterer i en harmløs rødmen af huden . Ingen flush niacin er tid frigivet og lettere absorberes , hvilket reducerer risikoen for flush forekommende .

Side Effects

Bivirkninger af niacin kan omfatte gastrointestinale gener , lægkramper og søvnløshed . Når kroppen bliver vant til at absorbere niacin , vil disse bivirkninger mindskes .

Advarsel

Nogle mennesker har taget store mængder af niacin i et forsøg på at " narre " en narkotika-test i en falsk negativt resultat . En sådan adfærd er farlig , og folk forsøger denne er blevet diagnosticeret med svær leverskade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------