Position: sygdoms > influenza >

fysioterapi behandling for piriformis syndrom

   Piriformis syndrom er en medicinsk tilstand , der forårsager smerte og pres på piriformis musklen i en persons hofter . Patienterne kan modtage fysioterapi , eller fysioterapi , fra en terapeut . Fysioterapi fagfolk kan også anbefale øvelser for at behandle denne tilstand

Piriformis Syndrom


Ifølge Mayo Clinic , piriformis syndrom er en form for iskias , der sætter pres på iskiasnerven og forårsager kramper i piriformis musklen .

Årsager


Patienterne kan udvikle eller forværre piriformis syndrom , når de oplever en bilulykke falder ned eller sidde i længere tid .

Fysioterapi


En læge eller fysioterapeut kan hjælpe en piriformis syndrom patient udvikler en rehabiliteringsplan for at styrke musklerne , forbedre kropsholdning og øge fleksibiliteten.

balde Stretch

En terapeut kan anbefale en bagdel strækning øvelse for piriformis syndrom patienter til at strække musklerne i balderne , i henhold til narkotika . com . Dette arbejde omfatter også sidder på gulvet med en benskade krydset de andre ben på låret .

Thigh Kors

Ifølge Drugs. com , kan en patient udføre en låret kryds øvelse , der omfatter liggende på ryggen og passerer en skadet ben over det modsatte hofte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------