Position: sygdoms > influenza >

hvad der forårsager en virksomhed prostata ?

  

Du skal bruge:
villighed til at donere organer , væv og hornhinder
. Computer og printer .
Internetadgang .
Tid til at følge disse trin

under en forstørret eller en virksomhed prostata betyder ikke nødvendigvis, at du har prostatakræft . det kan betyde flere forskellige ting . Der er forskellige symptomer, der kan medvirke til at eliminere og finde ud af , hvad den egentlige diagnose . Den bedste ting at gøre, er at se en læge for at finde ud af, præcis hvad dit problem er , men du kan starte med at regne ud, hvad det kunne betyde at have en fast prostata .

Akut Prostatitis


under akut prostatitis betyder, at din prostata er inficeret pludselig af bakterier , der rejser gennem urinrøret . Prostatitis er , når din prostata er hævet eller betændt . Føle smerte eller pres , når du tisser , er en af de første symptomer , du vil bemærke , når du har akut prostatitis . Du vil også mærke din prostata er fast eller opsvulmet , brændende ved vandladning , uklar eller blodig urin , feber og kulderystelser , opkastning eller følelse kvalme , muskelsmerter eller influenzasymptomer . Du kan også føle smerte over din penis , smerter i ryggen eller i din endetarmen , og /eller smerte i eller over pungen . Disse bakterier kan enten være fra samleje eller fra de normale bakterier , der lever på eller inde i din krop . Den bedste måde at behandle dette problem er at gå til en læge , lade lægen for at køre tests , diagnosticere præcise problem , og behandle det præcist .

Prostata Cancer


Under en virksomhed eller forstørret prostata kan betyde kræft , men ikke nødvendigvis , så sørg for at fjerne alle andre mulige problemer først. Du kan få tjekket af lægen , som du ville for alle andre prostata problem . At finde den kræft tidligt vil hjælpe med at holde det fra at sprede og vil gøre det lettere at behandle .

kronisk prostatitis


At være diagnosticeret med kronisk prostatitis kan betyde en af to ting . Det kan betyde, at du har bakteriel kronisk prostatitis , hvilket er, når din prostata er hævet på grund af en bakteriel infektion . Dette er diagnosticeret , hvis der er hvide blodlegemer og bakterier i urinprøven lægen indsamler . Den anden type af kronisk prostatitis kaldes inflammatorisk kroniske bækkensmerter syndrom , hvilket er det samme som bakteriel kronisk prostatitis uden bakterier blev fundet i urinen . Inflammatorisk kroniske bækkensmerter syndrom har også hvide blodlegemer i urinen . Dette er , hvordan lægerne ved, at der er en infektion . Kronisk prostatitis kan ikke have symptomer, kan du registrere , men en læge kan fortælle fra en urinprøve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------