Position: sygdoms > influenza >

hvad er formlen for den kemiske serotonin ?

   Serotonin er en biokemisk , der fremstilles i hjernen . Serotonin findes i hjernen , pinealkirtlen og rygmarven , men hovedsageligt i mave- tarmkanalen og blodplader . Også kaldet 5- hydroxytryptamin (5-HT ) , 3-(2-aminoethyl )-1H-indol -5-ol , thrombocytin , og thrombotonin , serotonin letter mange reaktioner , der opstår i den menneskelige krop . Serotonin påvirker hjernecellerne , der styrer humør , adfærd , ønsker , hukommelse , appetit , søvn og temperatur regulering og hjælper med at regulere dit hjerte , men nogle glandulære funktioner og dine glatte muskulatur præstation .

formlen for Serotonin


Den molekylære formel for serotonin er C10H12N2O , hvor C er carbon , H er hydrogen , N er kvælstof og O er ilt . Molekylvægten af serotonin er 176,22 gram pr mol .

Hvordan Serotonin er Made


Den syntese af serotonin begynder med den essentielle aminosyre L-tryptophan , en af byggestenene i protein . Et enzym kaldet tryptofan hydroxylase reagerer med tryptophan i specifikke celler i hjernen og konverterer L -tryptophan i 5- hydroxytryptamin , eller serotonin .

Sådan Serotonin Works


Serotonin udøver sin virkning på celler , og de reaktioner de kontrollerer , ved at binde sig til specifikke områder på disse celler kaldes receptor websteder . Disse receptor sites gør det muligt for serotonin til " dock " på cellerne og levere den kemiske budskaber , der medfører .

De reaktioner Serotonin hjælper med at regulere

Serotonin påvirker eller kontrollerer reaktioner i de fleste af dine 40 millioner hjerneceller og på mange andre områder i din krop . Serotonin letter neurotransmission ( formidle budskaber fra den ene del af hjernen til en anden ) , gastrointestinal motilitet ( spontane bevægelser i mave og tarme, støtte i fordøjelsen og transport af fødevarer gennem fordøjelseskanalen ) , hæmostase ( standsning blødning ) , og hjerte-kar- integritet ( sundhed og velfungerende hjerte , arterier og vener ) .

Serotonin Mangel

Mange forskere mener, at lavt serotonin niveau kan føre til depression , obsessiv-kompulsiv sygdom , angst , panikanfald og endda overskydende vrede . Lave niveauer af serotonin kan være forårsaget af en opbremsning eller nedbrud i produktionen af serotonin , ikke nok receptor sites til at tage op serotonin og lad det arbejde , manglende evne til serotonin for at komme til receptor websteder eller ikke nok L-tryptofan for at gøre den nødvendige mængde af serotonin .

Øget serotonin

Der er flere ting du kan gøre , som kan øge serotonin -niveauet. Spis et måltid rigt på kulhydrater . Kulhydrater kan øge mængden af tryptofan i blodet , som transporterer tryptofan til din hjerne og gør den tilgængelig for produktion af serotonin . Sørg for at du har en passende mængde af vitamin B -6 , vitamin , der styrer hastigheden af syntesen af serotonin . Motion regelmæssigt . Motion løfter stemningen , eventuelt ved at øge serotonin -niveauet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------