Position: sygdoms > influenza >

hvad er forskellen mellem modafinil & Wellbutrin ?

   Provigil ( modafinil ) og Wellbutrin ( bupropion ) er to almindeligt anvendte lægemidler , der kan anvendes til behandling af depression , men der er forskelle i deres primære funktioner og virkningsmekanisme i kroppen

Provigil


Provigil ( modafinil ) anvendes primært til behandling af lidelser, herunder narkolepsi , obstruktiv søvnapnø og skifteholdsarbejde sove uorden . Provigil arbejder for at forbedre konsekvent vågenhed for dem, der lider af disse betingelser.

Wellbutrin


Wellbutrin ( bupropion ) er ordineret til behandling af depression og sæsonmæssige affektive lidelse ( SAD ) . Wellbutrin arbejder for at øge specifik aktivitet i hjernen til balance og styrke humør .

Modafinil


Modafinil er den generelle klassificering af medikamenterne , der omfatter Provigil samt Alertec , Vigicer og Modalert . Modafinil stimulerer orexin neuroner , der fremmer vågenhed samt humør ekstraudstyr . Modafinil er primært brugt til årvågenhed , men er også ordineret til behandling af opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse ( ADHD ) og som en forstærker til antidepressiv medicin.

Bupropion

Bupropion omfatter Wellbutrin og andre antidepressiva , såsom Aplenzin og Budeprion og rygestop medicin som Zyban . Den Læger » Desk Reference forklarer , at bupropion arbejder på balance niveauer af dopamin og noradrenalin i hjernen .

Advarsler

Selvom både Provigil og Wellbutrin kan ordineres til behandling af depression , altid konsultere din læge for at afgøre, hvilke receptpligtige er det rigtige for dig . Aldrig selv medicinerer uden at konsultere en læge for at undgå risikoen for lægemiddelinteraktioner og alvorlige eller dødelige bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------