Position: sygdoms > influenza >

hvordan du får gratis diabetesmedicin

   Type 2 Diabetes er blevet beskrevet som en epidemisk sygdom . Det anslås, at der er 16. 100 tusind mennesker i USA diagnosticeret med type 2 diabetes . Hvis du bor i et område med Publix købmandsforretninger , kan du tilmelde dig den Publix Pharmacy Diabetes Management System og modtage generelle Metformin gratis .
Metformin er en oral antidiabetisk lægemiddel til at nedsætte blodsukkeret ved at få leveren til at producere mindre glukose , mens få muskler og fedt til at absorbere mere . Det anses for at være den foretrukne stof , der anvendes til behandling af type 2 -diabetes .

Du skal bruge: .
Publix Supermarked Apotek


1
Tag din recepter generiske øjeblikkelig frigivelse Metformin ( 500 mg , 850 mg og 1000 mg . ) til Publix apoteket for at modtage en 30-dages levering ( op til 60 tabletter ) gratis . Ubegrænset genfyldning af gratis medicin til rådighed .

2 .
Brug Publix sundhedsuddannelse tjenester, der omfatter diabetes styringsværktøjer, et månedligt nyhedsbrev , der beskriver de seneste diabetes oplysninger , kuponer og specialtilbud . Se Resource links nedenfor .
3 .
Tal til apoteket for at modtage en gratis sukkersyge forsyninger såsom diabetes meter, og spare op til $ 10 på din co-løn for 100- count teststrimler .
Hvorfor er Publix gør alt dette ? De ved type 2 diabetes patienter vil have flere recepter og ønsker du at overføre disse til deres apotek .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------