Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler knyst smerter

  Knyster er forårsaget af dårlig montering sko , stramme spidse sko , sko , der ikke tilbyder nok tå værelse og genetik . En knyst er overskydende væv , der dannes på fælles for din store tå . Knyster kan være smertefuldt med eller uden din sko på og de kan være grimme . En knyst er en deformitet af din fod . Afhængigt af hvordan bryde knyster er, kan de tvinger tæerne til i en unaturlig retning . I stedet for at dine tæer peger fremad , kan de skubbe mod midten af din mund
1 .
Løft dine fødder til at tage presset ud af knyster .
2 .
Påfør isposer til at reducere inflammation . Læg en tynd klud mellem ispose og din hud til at undgå at beskadige din hud .

3 .
Crush 2 aspirin til et fint pulver . Bland knust aspirin i 3 til 4 spsk olivenolie . Gnid olien ind på dine smertefulde knyster . Lad olien og aspirin blanding på 20 til 30 minutter for at lette knyst smerter og betændelse . Må ikke bruge denne metode, hvis du er allergisk over for aspirin .
4 .
Brug tå afstandsstykker til at holde din store tå lige . Tå afstandsstykker er tilgængelige på apotekerne .
5 .

Brug korrekt montering sko og sko med en bredere tå kasse for at forhindre knyster bliver værre og til at lette smerter og pres på knyster .

6 .
Tag en håndkøb smertestillende .

gode råd og advarsler


 • Se din læge for stærk smerte eller svær deformitet som følge af din knyster .
 • Til permanent korrekt knyster , knyst kirurgi er en mulighed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------