Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler ømme fødder

   Nødt til at behandle ømme fødder ? Er dit job kræver, at du stå på dine fødder hele dagen ? Måske du gerne pund fortovet , som du går på dit daglige løbetur . Det gør ikke noget hvis det er fodballen smerter eller gigt mund smerter , masser af mennesker søger lindring for ømme fødder . Når du oplever ømme fødder , den eneste ting på dit sind er , hvordan man får smertelindring hurtigt . Det er nemmere end nogensinde at behandle fodproblemer , så vær forberedt på at få smertelindring på ingen tid
1 .
Fjern dine sko og strømper fra ømme fødder . Vil du ønsker at frigive dine fødder fra konstriktiv sko og strømper bidrage til at øge blodcirkulationen og afhjælper trykket .
2 .
Sættetid ømme fødder i en spand med varmt vand og Epsom salt for 20 til 30 minutter . Placer dine fødder i en spand med balje med varmt vand og salt til hjælpe med at lindre smertefulde fødder .

3 .
Tør ømme fødder med bomuld håndklæde .
4 .
Massage ømme fødder med en fugtgivende lotion . Ømt gnide fødder til at hjælpe med at lindre trykket oprustning i fødderne og tæerne . Spred fingrene i mellem tæerne for at hjælpe med at lindre gigt smerter og prikken og stikken i fødderne .
5 .

Løft dine fødder på en skammel eller i en hvilestol . Hold dine ømme fødder forhøjede i et par timer til at lette presset point og bringe ned hævelse og smerte i din ømme fødder og tæer .
6 .
Genanvende fugtgivende lotion på dine fødder før sengetid og derefter anvende tørre bomuld sokker . Brug lotion og sokker på at afhjælpe mund smerter forårsaget af revner og afskalning hud på dine fødder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------