Position: sygdoms > influenza >

hvordan man får cpr & sport sikkerhedsuddannelse

  CPR ( genoplivningsudstyr ) er en hasteprocedure for at redde en person fra hjertestop med rednings vejrtrækning og brystet komprimeringer . Certificering i CPR har haft behov for mange erhverv i lang tid . Sports sikkerhedstræning indebærer evnen til at genkende skader eller risikoen for skade , den type uddannelse, der er passende , og behandling af sportens relaterede aliments . Finde uddannelse for både ligner og mange steder vil tilbyde uddannelse inden for begge områder

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang .
Søgemaskine .

Finde CPR Training


1 .

Ved hjælp af en søgemaskine , skal du indtaste i " CPR uddannelse " og navnet på den by , hvor du bor .
2 .
Når du har resultaterne , så tjek for websteder . Krydsreference priser og længden af certificeringen .
3 .
Vælg den testcentre , der appellerer til dig , og krydshenvisninger dem med Better Business Bureau for at se , at der ikke er uafklarede klager , og at virksomheden er i god behold.

finde Sport Safety Training


1 .
modsætning CPR , certificering i sport sikkerhed er ikke så udbredt behov . Kontroller at se , om den stilling, du søger kræver det . Mange ungdomsorganisationer såsom Pop Warner Fodbold og USA Youth Soccer kræver det .
2 .
Begynd samme måde som du ville gøre med CPR uddannelse . Søg " sport sikkerhedsuddannelse , " og indtaste navnet på den by , hvor du bor .

3 .
Check hjemmesider resultaterne og krydshenvisninger dem med Better Business Bureau .

gode råd og advarsler


 • Ikke alle virksomheder vil blive fundet med Better Business Bureau . For CPR uddannelse , centre , der er sponsoreret af American Heart Association ( AHA ) eller Røde Kors vil være gode kilder til uddannelse af eksperter . Til sport sikkerhedsuddannelse , sponsorer Røde Kors uddannelsescentre, der er bredt respekterede . Hvis du er involveret i sportsforeninger , selv om det er ikke et krav , at blive certificeret i både CPR og sport sikkerhed er en god idé .
 • Mens online træning er til rådighed , kan det ikke være så pædagogisk som i-person træning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------