Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan fjerne plak i arterierne

  Fjernelse af plak i arterierne er afgørende for at leve et langt og sundt liv . Arteriel plaque oprustning bidrager kraftigt til øget risiko for arteriel sygdom , åreforkalkning og hjertesygdom blandt andre . Velsagtens plaque oprustning i arterierne selv kan endda føre til andre alvorlige lidelser . Faktisk toppen sygdomme , at amerikanske ansigt næsten universelt finder sted ved forhøjede arterie plak niveauer . Følgende vejledning skal hjælpe dig med at identificere , hvilke skridt at tage for at fjerne plak i arterierne naturligt og genvinde din langsigtede sundhed.
1
Kontakt din læge til medicinske måder at fjerne arterie plak . . Der er mange naturlige måder at fjerne plak i arterierne , men alvorlige problemer kan kræve hjælp fra medicin , der kun din læge kan rådgive om eller foreskrive .
to .
Forøg din HDL kolesterol ved at spise flere fisk og drikke lidt vin hver dag . Denne kombination af mad og drikke tilbyder veldokumenteret påvirker øge gode kolesterol niveauer og resultantly faldende dårlige kolesteroltal , som bidrager til arterie plak opbygge .

3 .
Stop spise fødevarer med højt natrium -og kolesterol . Arterie plaques form primært en overflod af LDL -kolesterol strømmer gennem blodkarrene . Når du fodrer din blodbanen mindre kolesterol plaque oprustning på din arterievæggene er mindre sandsynlig . Tilsvarende reducere mængden af natrium du spiser vil hjælpe med at holde dit blodtryk lavere, hvilket også virker til at holde kolesterol bliver arterie plaques .
4 .
Begynd at gå i solen hver dag . Dette hjælper meget i at fjerne arterien plaque oprustning , fordi motion hjælper med at sænke blodtrykket og få nye arterie plaques mindre tilbøjelige til at danne . Derudover solen vil støtte i D-vitamin produktion, som er veldokumenteret i at modvirke dannelsen af plak i arterierne og komplikationer af hjertesygdomme .
5 .

Curb systemisk inflammation med en fokuseret kost . Lige så højt blodtryk kan tilskynde til yderligere plak i arterierne , så at kan betændelse . Fødevarer såsom hvidløg kan holde betændelse et lavere plan , mens andre fødevarer har evnen til at tilvejebringe disse niveauer . Hvis du har brug for at fjerne plak i arterierne du nødt til at stoppe alle funktioner , der kan forårsage arteriel plaque opbygge og systemisk inflammation er en af dem .

gode råd og advarsler


 • Husk arterie fjernelse af plak er ikke en umiddelbar proces , det er ikke ligesom din tilstoppede arterier kan åbne op med lidt Draino . Du er nødt til at give det tid til gradvist at falde , og så længe du ikke fremmer dannelsen af plak i arterierne , bør du langsomt se en forbedring i tid . Du kan fjerne arterie plak , hvis du er fast besluttet , du bare nødt til at sætte mål og nå dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------