Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan reducere behovet for insulin niveauer naturligt

  Et af de mest almindelige spørgsmål, før diabetikere har, er, hvordan man kan reducere behovet for insulin niveauer . Alle er altid på udkig efter en nem vej ud , men desværre er der ingen sand nem måde at reducere behovet for insulin niveauer . Det er ikke , at faldende insulin niveauer er kompleks , fordi den ikke er . Alt du skal gøre er at være fokuseret og arbejde hårdt . Efter alle de mål er værd og konsekvenser af passivitet er høje . Guiden nedenfor bør tilbyde en kvalitet handlingsplan , som skal hjælpe dig med at reducere insulin niveauer naturligt .

Du skal bruge:
villighed til at donere organer , væv og hornhinder
. Computer og printer .
Internetadgang .
Tid til at følge disse trin .


1 .
Sæt gang nogensinde dag til motion. Dette er antallet en måde at reducere behovet for insulin niveauer naturligt . Utroligt det endda slår ud at ændre din kost som insulinresistens er tættere knyttet til fysisk aktivitet end det er at kosten .
2 .
Vælg en motionsplan , der fokuserer på høj intensitet øvelse i kort 15 minutter brister . Undersøgelser har vist, at en reduktion af insulin niveauer med motion er mere effektiv på kort sigt at udøve ved høj intensitet i de første par uger . Prøv sprints , aerobe øvelser , eller høj intensitet vægte som et middel til en hurtig reduktion i insulin niveauet .

3 .
Støt din plan om at reducere behovet for insulin niveauer ved at forbedre din kost . Selv om statistikkerne viser, at kosten alene er mindre vigtig at reducere insulinniveau og insulinresistens , hvis det er kombineret med en solid motionsplan så kan du forvente at sænke insulin niveauer endnu hurtigere og på et mere meningsfuldt niveau . Den bedste diæt ændringer, du kan gøre er at falde raffinerede kulhydrater fra din menu og tilføje flere fibre, vitamin K , og chrom til din kost . Hver af disse bidrager til at støtte mindre insulin niveauer .
4 .
reducere behovet for insulin niveauer naturligt ved blot at vedtage en bedre søvn vaner . Dette er faktisk vil være meget lettere end det lyder , hvis du faktisk begynder at træne oftere også . Undersøgelser har vist, at sund søvn mønstre er tæt forbundet med reduceret insulinresistens og lavere blodsukker .

gode råd og advarsler • foregående skridt til at reducere behovet for insulin niveauer naturligt er blevet præsenteret i faldende rækkefølge . Hvis du vælger at fokusere på nogen af dem individuelt , kan du fortsat har problemer reducere insulinniveau men hvis du gør alle de skridt trofast vil du ikke nogensinde nødt til at spørge , hvordan man reducere behovet for insulin niveauer igen . Så simpelt er det , hvis du lægger i indsatsen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------