Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan sove trygt uden at vågne op througout natten

  Jeg er temmelig sikker på at vi alle har haft svært ved at sove hele natten uden at vågne op og derefter bruge ganske lidt forsøger at blunde igen . Jeg har et par pointers jeg har samlet op i min forskning , at jeg troede, jeg skulle aksjer
1
.
Hvis du har problemer med at sove om natten , bør du først fjerne napping . Prøv at holde dig vågen indtil sengetid .
2 .

Den næste ting du skal gøre , er at sørge for, at du har en særlig søvn tidsplan . Hvis du går i seng på et andet tidspunkt af natten hver nat , kan dit sind og krop aldrig være i sync . Så hvis du begynder at have svært ved at sove , ville det være det første sted at starte .
3 .
Dernæst skal du sørge for, at du ikke indtager store mængder af sukker inden for to timer for at sove . Også koffein kan forblive i dit system for ganske lidt , så jeg ønsker ikke at drikke eller forbruge for meget koffein tæt på sengetid . Du kan muligvis komme til at sove , men dem vågne op flere gange througout natten på grund af jeres koffein indtag .
4 .
Undgå at indtage store mængder af væske før man skal sove . Blæren kunne være en af årsagerne til at vågne dig op hele natten .

5 .
Stress kan spille en stor faktor i dårlig søvn vaner . Hvis du konstant er bekymret for noget, eller at understrege over noget , kan dit sind ikke hvile . Du skal finde en aktivitet eller noget beroligende til at hjælpe dig med at håndtere dine stressfaktorer . Jeg kan godt lide at lytte til afslappende musik eller tage et varmt bad og der synes at slappe af mig .
6 .
Hvis du noget , der har brug for at sove med en slags konstant summende eller støj , vil en fan være en stor hjælp . Jeg er nødt til at have støj med henblik på at sove . Det hjælper til at overdøve de ting, du kan høre fra næste dør eller ovenpå , osv. Hvis du er en person , der har brug fuldstændig ro , kan du prøve at købe en komfortabel sæt ørepropper og bruge disse mens du sover . Når du har disse ting under kontrol , bør du være på vej til en fredelig nats søvn på ingen tid .

gode råd og advarsler • Medicin er ikke altid kuren-alle . Så tjek med din læge eller apotek , når de forsøger at tage den nemme vej til rettelse af problemet . Jeg , personligt , ville foretrække at veje mine muligheder først, før du prøver medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------