Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan spise klogt for et sundt hjerte

  Mange af os er ikke glad for spinat , rosenkål og cantaloupe . Men ikke at få daglige vitaminer kroppen har brug for , kan blive et problem . Nummer et sundhedsmæssig udfordring i dette land er hjertesygdom . Det er blevet en epidemi i børn , med fedme et stort problem for børn i skolen . ( Ex. lavt selvværd , mobning , sundhedsmæssige betingelser ) Her er nogle hjerte sundt ting at tage hensyn
1
<. br > fuldkorn
Raffineret fuldkorn miste B-vitaminer , fibre og jern , når de behandles . Når kim og klid er fjernet en vital vigtige elementer er elimineret , fiber . Fiber gør underværker for fordøjelsessystemet og er fyldt med vitamin E. Det virker som en Brillo pad på indersiden af arterievæggene , rengøring de dårlige kolesterol før det har en chance for at holde omkring . Omkring 80 % af kolesterol i leveren producerer for støtte i fordøjelsen , og hvis ingen fiber er spist til escort det ud , bliver det absorberet i kroppen .
2 .
Bælgplanter


Bælgplanter kommer i alle former, farver og smag . " Kost herunder bønner kan reducere din risiko for hjertesygdomme og visse kræftformer. " skriver en columinist i en sundheds- tidsskrift . Bønner er så gode for os, at de bør indarbejdes i alles kost . spise kød , bør begrænses til to gange om ugen . ( Ex. Mindre arbejde for nyrerne ) Bønner indeholder ingen fedt og masser af protein . Bønner også er fyldt med fibre , jern , kalcium og potasssium .
3 .
Nødder
Det ene er let . Det tager ingen forberedelse og ingen fantasi til at forbruge dem . Nødder er en stor kilde til sunde fedtstoffer og proteiner . Sunde fedtstoffer er umættede , og der er to slags-enkeltumættet og flerumættet . Mådehold er nøglen til at spise nødder , for de har kalorier . ( Ex. en snack kan bestå af 6 mandler ) Nødder er sprængfyldt med sunde fedtsyrer-Omega -3 , E-vitamin , fibre , folat og magnesium . Spise nødder dagligt eller som del af en sund kost kan forbedre det kardiovaskulære system . ( Ex. Put et strejf af gurkemeje om nødder , når forbrugende . )
4 .
Fisk
Hvis du ting om hjertet, elektriske impulser , den fleksible arterier , pumpning af blod , kan man forestille sig at spise fisk som en naturlig pacemaker , som har plak fjernelse eller blødgøring af arterierne , som en given bonus . Kom generøse mængder af fisk ugentligt , 3-4 gange om ugen , kan indlæse systemet med Omega -3 's . Nogle gode kilder til Omega -3 er Salmon som toppen af kæden så kommer sej , tun , sild , makrel og sværdfisk . Yderligere fødevarer godt for hjertet sundhed omfatter . Spinat , Blåbær , Brocoli , Peppers , søde kartofler, gulerødder , sojamælk og Asparges

gode råd og advarsler


 • Motion er afgørende for hjertesundhed .
 • Start for at inkludere udøve ved at skabe gode vaner .
 • Start med en 20 min . gang seks gange om ugen for gentagelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------