Position: sygdoms > influenza >

hvordan man stopper øjenlåget trækninger

   En trækninger øjenlåg er en krampe i , der forårsager øjenlåget til kontrakten gentagende gange . Veerne kan kun svagt synlig-hvis overhovedet-selv om det stadig distraherende at den uheldige person, der oplever dem . Den gode nyhed er dette. De fleste årsager til øjenlåget trækninger er relateret til livsstil spørgsmål og er helt godartede . De mest almindelige årsager er manglende søvn , stress , og for meget koffein . Nogle gange kan en god nats søvn og fjernelse af koffein er nok til at stoppe en trækninger øjenlåg . I andre tilfælde irriterende ryk vil fortsætte et par dage og derefter helt at forsvinde . Hvad kan du gøre for at stoppe øjenlåget trækninger
1 .
at stoppe en trækninger øjenlåg , tage en computer pause .
Folk , der arbejder foran en computerskærmen hele dagen er tilbøjelige til at øjenlåget trækninger-som er dem med tørre øjne . Under hyppige pauser fra computeren værk eller enhver anden aktivitet, der indebærer at se på en lys skærm som et fjernsyn , kan hjælpe med at løse symptomerne . Regelmæssig brug af smøreolier øjendråber hjælper tørre øjne og reducerer trækninger i nogle tilfælde .
2 .
Prøv lidt massage .
Nogle gange kan en trækninger øjenlåg kan dæmpet ved forsigtigt at trække i øjenlåget opadgående eller ved forsigtigt at massere øjenlåget . Giv det en chance , hvis øjenlåget trækninger bliver vedholdende .

3 .
Prøv øjendråber .
Hvis øjnene føles tørre , kan smørende øjendråber bruges flere gange dagen for at reducere tørhed og irritation . Tørre øjne kan være en årsag til øjenlåget trækninger .
4 .
Spring kaffe og stoppe understrege ud .
Koffein og stress kan både bidrage til øjenlåget trækninger . Hold ud på koffein i et par dage , og lære nogle afslapning teknikker såsom dyb vejrtrækning og meditation .
5 .

Hvornår se en læge .
Mest øjenlåg trækninger mystisk forsvinder af sig selv i et par dage . Hvis det varer mere end en uge , bør det tjekkes af en læge . En betingelse kaldes essentielle blefarospasme årsager spasmer i øjenlåg , der kan forstyrre vision og dette skal være udelukket. Nogle neurologiske problemer, der påvirker ansigtet nerve kan også forårsage øjen trækninger-selv om det er en temmelig usædvanlig årsag til en trækninger øjenlåg . Tjek det ud , bare for at være sikker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------