Position: sygdoms > influenza >

syrerefluks & nakkesmerter

   GERD , som står for gastroøsofageal reflukssygdom , er almindeligvis omtales som sure opstød . Symptomer på GERD uden komplikationer er halsbrand , kvalme og opstød . Nakkesmerter er en af de mulige komplikationer af GERD

Definition


Acid reflux sker , når syre går op fra maven til spiserøret . Dette sker, når en flap på toppen af maven ikke til at holde syre i maven .

Severity


Neck smerter forårsaget af syre refluks kan være fra mild til svær . Det kan også være en daglig begivenhed eller kun ske lejlighedsvis .

udstrålende smerter


Smerter forårsaget af sure opstød udstråler . Dette gør det vanskeligt at lokalisere årsagen til smerterne , især for dem , der ikke ved, at de har sure opstød.

jagende smerte

Neck smerter forbundet med syre refluks siges at være en jagende smerte , der starter i bryst og går ud gennem ryggen, skulderblade og nakke .

Behandling

Symptomer i forbindelse med syre refluks kan reduceres ved ikke at spise tæt på sengetid og sove med hovedet og ryg forhøjet . Over-the- counter og receptpligtig medicin kan også bringe lindring af smerter og ubehag forbundet med sure opstød .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------