Position: sygdoms > influenza >

tøris til at fastfryse modermærker på huden

   Hudkræft er den hyppigste kræftform i USA fra 2010 . Nøglen til behandlingen er at ødelægge unormale celler , før de blive til kræft eller spredning. Tøris , der bruges til at fryse muldvarpe og andre hudlæsioner , er en fælles forebyggende behandling

Vilkår


Selvom det ofte hedder " tøris " flydende nitrogen er det medicinske navn for den gas, der bruges til at " fryse " muldvarpe og andre læsioner . Indefrysning Selve processen er kendt medicinsk som Kryokirurgi .

Bruger


Kryokirurgi anvendelse af flydende kvælstof er ofte bestilt til præmaligne muldvarpe og læsioner , ødelægge de celler , før de bliver til kræft. Der er dog nogle hudkræft , der ikke har trængt ind i hudens overflade også behandlet med Kryokirurgi .

Procedure


Flydende nitrogen anvendes til muldvarpen ved hjælp af en applikator eller spray . Den ekstreme kulde vil forlade rim på behandlingsområdet . Smerter er normalt minimal , efterfulgt af en pulserende fornemmelse , når behandlingen er slut.

Post-behandling

Mild hævelse , rødme og smerte kan forventes i op til flere dage efter operationen . En blister vil form på muldvarpen efter behandlingen , så bliver en sårskorpe , som vil falde ud i syv til 14 dage. Ardannelse er normalt minimal .

Overvejelser

Kryokirurgi er en effektiv behandling for forstadier til hudlæsioner med få bivirkninger og minimal ardannelse . Din læge kan diskutere , om denne behandling er det rigtige for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------