Position: sygdoms > influenza >

clobetasolpropionat fløde bruger

   clobetasolpropionat er det generiske navn for Temovate , Clobex og Cormex fløde . Det er et kortikosteroid anvendes til behandling af en række hudsygdomme . Ligesom andre kortikosteroider , er clobetasolpropionat optages i blodbanen med brug og bør kun anvendes efter en læges instruktioner . Clobetasolpropionat er en receptpligtig medicin ordineret af mange forskellige typer af læger og specialister , herunder gynækologer og hudlæger .

Lichen Sclerosus


Ifølge Mayo Clinic. com , lichen Sclerosus er en sjælden , vedvarende hudsygdom , der skaber hvide , spredte og tynde hud . Det kan vises overalt på kroppen , men oftest sker omkring kønsdele og er mest almindelig hos postmenopausale kvinder . Symptomerne indbefatter kløe ( undertiden alvorlige ) , ubehag , ømhed , smerter ved samleje, let blå mærker eller rives af huden , blødning , blærer , læsioner og plettet , rynket pletter på huden . Selv om årsagerne til lav Sclerosus ikke er kendt, er det menes at være forårsaget af en mangel på kønshormoner i de berørte områder eller en overaktiv immunsystem. Clobetasolpropionat anvendes til behandling af lav Sclerosus og er ofte anvendes på områder af huden flere gange om dagen for en eller to uger. Behandling med creme kan give en mere normalt udseende af huden og forebygge yderligere ardannelse .

Lichen Planus


Lichen planus er en inflammatorisk hudsygdom , der vises som pink eller lilla rækker af kløende , flade knopper på arme og ben . Lichen planus er en kløende udslæt , der vises oftest på underarme , håndled og ankler . Det kan også blive vist på bagsiden , på hovedbunden , under neglene og i det genitale område. Årsagen til lichen planus er ukendt , selv om det ser ud til at være udløst af hepatitis C eller en allergisk reaktion over for medicin . Behandling af lichen planus varierer alt efter de dele af de berørte kroppen . Clobetasolpropionat oftest anvendes til behandling af lichen planus fundet på arme , ben og kønsdele regioner .

Eksem


Eksem , eller atopisk dermatitis , er en kløende betændelse i huden , der er persistent og lang sigt . Det ses hyppigst hos børn , men kan vare ind i voksenalderen . Mens eksem kan påvirke mange forskellige områder af kroppen, er det oftest finder sted på albuer og bag knæ . Årsagen til eksem er ikke kendt , men det er oftest tilskrives en kompromitteret eller unormal immunsystem . Symptomerne omfatter rå hud , blødning hud , læsioner , kløe , røde pletter , oser eller græder pletter af hud og sprøde hudområder . Clobetasolpropionat bruges ofte jævne mellemrum for at reducere kløe og skældannelse .

Psoriasis

Psoriasis er en tilstand, der påvirker livscyklus hudceller . Betingelsen får cellerne til at opbygge hurtigt på huden , hvilket medfører kløende og tør røde pletter eller tykke , sølvfarvede skæl . Psoriasis kan medføre smerter i leddene , fortykket negle og kløe , brændende eller ømhed . Det er en vedvarende , langsigtet betingelse , der kommer i mange former afhængigt af, hvor det findes i kroppen og hvilke symptomer det forårsager . Psoriasis er relateret til T-celle immunrespons , at få kroppen til at angribe raske hudceller . Clobetasolpropionat anvendes til behandling af mild til moderat psoriasis . Det kan hjælpe undertrykke immunsystemet , som giver kroppen tid til at helbrede . Cremen bruges typisk på følsomme områder i udbrud for at hjælpe med at beskytte følsomme områder af kroppen , såsom hudfolder eller ansigtet .

Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum

Necrobiosis lipoidica diabeticorum er en hud tilstand, der opstår oftest hos kvinder eller diabetikere . Imidlertid er årsagen til den betingelse ikke kendt . Necrobiosis lipoidica diabeticorum forårsager stor , røde pletter på den nederste ben , der kan forårsage sår til at udvikle og græde . Clobetasolpropionat er undertiden bruges på den røde pletter i forbindelse med belægninger eller lufttæt forbinding .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------