Position: sygdoms > influenza >

gedemælk allergisymptomer

   Gedemælk er den foretrukne mejeri drink i mange dele af verden , og det mildt søde og lidt salt drikke er stigende popularitet i USA . Nogle mennesker tror, at gedemælk er mindre allergifremkaldende og mere fordøjeligt end komælk . Og geder venligere mod miljøet , som kræver mindre jord til at græsse end større kvæg . Dog kan allergiske reaktioner stadig være et problem .

Mælk Allergi


Mælk fra geder , får og bøfler kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner . Ifølge American Academy of Allergy Astma Immunologi , er mælkeallergi den mest almindelige fødevareallergi hos børn , selv om de fleste vokser fra det med 16 år .
Videnskabelige undersøgelser , både i henhold til Astma og Allergi Foundation of America og National Institutes of Health , støtter ikke anekdotiske beretninger hævder , at gedemælk er mindre allergifremkaldende end komælk . De fleste børn, der er allergiske over for komælk er også allergisk over for gedemælk .
Børn og voksne har som regel allergiske reaktioner inden for få minutter til et par timer efter indtagelse af mælk . Allergi er forårsaget af en overreaktion af immunsystemet , en overfølsomhed for histaminer og udgivet antistoffer , når en fremmed substans ind i kroppen . Unddragelse er den vigtigste behandling for mælkeallergi .

Allergi Symptomer


Fødevareallergi er stigende , stigende 18 procent hos børn i løbet af det sidste årti , rapporter American Medical Association . Gedemælk allergisymptomer kan variere i sværhedsgrad fra mild nældefeber eller eksem til en livstruende anafylaktisk reaktion . De mest almindelige symptomer på gedemælk allergi er : bistader , hvæsen, løbende næse , nysen , hævelse og opkastning . Andre symptomer kan nævnes: astma , hoste , tilstoppet næse, kløende udslæt , rindende øjne , mavekramper , diarre , og kolik hos spædbørn .
Anafylaksi er en pludselig og alvorlig hele kroppen reaktion på et allergen , der kræver " en umiddelbar tur på skadestuen " , og behandling med en EpiPen ( adrenalin skud ) , ifølge Mayo Clinic . Symptomerne omfatter vejrtrækningsproblemer som følge af hævelse af hals eller tunge , en hurtig, men svag puls , nældefeber , rødmen i ansigtet eller bleghed , opkastning , kvalme , diarré og shock ledsaget af et alvorligt fald i blodtrykket .

Allergisk eller intolerant?


Der er en forskel mellem mælkeallergi og laktoseintolerans . Laktose eller mælkeprotein intolerance er en fordøjelsesfremmende problem , relateret til immunsystemet , hvor en persons legeme mangler enzymet til at fordøje laktose protein . Abdominal oppustethed , kramper , kvalme , flatulens og diarré er almindelige symptomer på lactose intolerance .
gedemælk, ligesom komælk , indeholder laktose , men i lidt lavere niveau.

Tips Advarsler

• En anafylaktisk reaktion er en medicinsk nødsituation og kan føre til bevidstløshed eller død hvis de ikke behandles straks.
• Personer allergisk over for komælk bør ikke indtage gedemælk uden at have en immunolog teste deres tolerance over for det .
• Soja eller rismælk kan være et mere sikkert valg for personer allergisk over for gedemælk , men sojamælk indeholder proteiner , som også kan give allergiske reaktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------