Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler eksem flare - ups

   Eksem er betegnelsen for en tilstand , der forårsager en kløende rødt udslæt på huden . Eksem er ikke farligt eller smitsom , men det er ubehageligt . Det er også en kronisk tilstand , så hvis du får det én gang , vil du sandsynligvis igen . Der er flere ting kan gøre for at behandle eksem flare-ups
1 .
Du kan bruge receptpligtig medicin til behandling af moderat til svær eksem flare-ups . Aktuelle steroid cremer er effektive , men har nogle bivirkninger, og bør ikke anvendes sammen med børn . Du kan bruge cremer med immunmodulatorer på børn så unge som to . Ved at anvende disse cremer ved det første tegn på kløe , kan du ofte forhindre eksem blusser op . Receptpligtige antihistaminer er også effektiv til behandling af eksem .
2 .
Hvis udslættet er mild , bruger over -the-counter hydrokortison creme til behandling af eksem flare-ups og hjælpe med kløe . Du kan også tage Benadryl eller andre allergiske medicin .

3 .
Eksem er ofte udløst af tør hud , så brug allergivenlige fugtighedscreme for at genoprette fugtigheden i din hud og behandle eksem flare -up . Påfør lotion flere gange i løbet af dagen , især efter du tager et brusebad eller vaske dine hænder .
4 .
Brug koldt omslag til at lindre eksem kløe og ubehag . Dyp en håndklæde eller gaze i koldt vand og pak det berørte område . Gentag så ofte som nødvendigt .
5 .

må ikke ridse eksem udslæt . Kradse irriterer huden yderligere og gør udslæt værre . Du kan også forårsage udslæt for at blive smittet ved at bryde gennem huden og indføre bakterier . Dette er især svært for børn , så holder deres fingernegle forkortet og få dem til at bære lange ærmer , hvis det ikke er for varmt udenfor til at holde dem fra at ridse . Du kan også ombryde en bandage omkring det berørte område . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------