Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler en UTI infektion

   En hyppig trang til at tisse , smertefuld vandladning og som kun passerer små mængder urin kan alle indikatorer for en urinvejsinfektion infektion . I en uti -infektion , har usunde bakterier fundet vej ind i blæren eller urinrøret . Nogle mennesker synes måske en uti berettiger til en tur til lægen kontor , men der er faktisk måder at behandle en uti -infektion ved hjælp af naturlige metoder hjemme
1 .
Først skal du i høj grad øge mængden af vand, du drikker om dagen . En uti infektion er undertiden skyldes ganske enkelt ikke drikker nok vand , og derfor giver bakterier til at forblive i blæren . Det anbefales, at mennesker med uti infektioner drikker mindst 48 ounce vand om dagen . Jo mere vand, du indtager , jo hurtigere du er rødmen ud bakterier og infektioner .
2 .
Ud over at drikke rent vand , drik flere glas eller ren tranebærsaft . Ren tranebærsaft er en af de bedste behandlinger for en uti fordi det forhindrer bakterierne i at klæbe til væggene i dit urinvejene . Sørg for at købe 100 % tranebærsaft i stedet for en frugt punch cocktail , der kun indeholder en lille mængde ren juice .

3 .
Besøg din lokale helsekost butik og se efter bearberry kapsler . Under denne naturlige urter er også en god måde at behandle uti infektioner indefra og ud .
4 .
tage den daglige bade og fokus på rengøring dig grundigt . UTI infektioner kan være forårsaget af dårlig hygiejne , så sørg for at bade dagligt og lagt på friske, rene undertøj hver dag for at undgå reinfecting selv efter du har behandlet en UTI infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------