Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler kemiske forbrændinger fra klor i svømmebassiner

  Klor er en ætsende stof , som er almindeligt anvendt til at styre PH niveauer i swimmingpools og vandsystemer . Mens den kemiske er sikkert , når de anvendes korrekt , kan ulykker , som gør det til en fare for dit helbred og nødvendigt at behandle kemiske forbrændinger fra klor i puljer . En kemisk brænde fra klor i din pool vil påvirke det område, det kom i kontakt først og skal behandles øjeblikkeligt , forhindrer huden i at blive brændt værre ved længere tids påvirkning . Når huden er påvirket , behandling af brænde afhænger af sværhedsgraden .

Du skal bruge:
Vand ( koldt rindende )
. Ibuprofen ( smertelindring ) .
Gaze ( clean sheet ) .
Handsker .

Aloe .


1 .
diagnosticere skadesniveauet straks . En diagnose består af det visuelle ilden , og den fortolkende svar fra klor kemisk forbrænding offer . Brug en procentdel af de berørte hudområde som en af de vigtigste faktorer . Store forbrændinger vil næsten altid have brug for øjeblikkelig professionel opmærksomhed . Hvis det brænder er inde næse , mund eller øjne , søge lægehjælp . Hvis lag af huden er brudt op og væv er synlige , leder til ER det samme. Også hvis personen synes fortvivlet , eller er bleg , føler klam og trækker vejret overfladisk , kan han eller hun være i chok , og du skal søge lægehjælp omgående.
to .

Udfør førstehjælp på det forbrændte område , afhængigt af sværhedsgrad. Kørsel køligt vand over de brændte huden vil medvirke til at vaske væk enhver resterende klor og lindre området som tøj er fjernet for at udsætte brænde og alle surround areal af huden , selv til det værre klor hudforbrændinger . Skyl det forbrændte område grundigt med koldt til varmt vand i 15 til 20 minutter .
3 .
revurderer klor kemisk forbrænding . Hvis området ser ud solskoldning , du har en første grads forbrænding fra klor i en pool. Hvis forbrændingen er bulede eller har fjernet det øverste lag af huden , du har en anden grad kemisk forbrænding . Enhver brænde , der er synligt værre end blot blæret huden ville kvalificere som en tredje grad brænde , den type , som kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra professionelle plejepersonale at spare så meget epidermis som muligt .
4 .
Cover første-grads forbrændinger rigeligt med naturlig Aloe Vero gel . Giv Ibuprofen for smerter og dækker små forbrændte område med gaze . Stort område i første og anden grad ( en eller to små blærer pr seks inches af hudens overflade ) forbrændinger bør fortsat være dækket for at forhindre infektion i de resterende lag af huden under det forbrændte område . Må ikke anvendes nogen Aloe Vera på ødelagt hud . Wrap en ren bomuld ark rundt det forbrændte område og lad tørre til den forbrændte område i en anden grad brænde . Dette vil lindre smerten og trække varmen ud af brænde .

5 .
Oprethold en vagt over offeret , indtil huden er prellede og er begyndt at helbrede sig selv . Det forbrændte område bør skurv og tørre indtil det brændte lag af huden er tabt for peeling eller skorpedannelse på vabler . Behandle forbrændinger rigtigt med naturlige Aloe Vera og frisk bandager vil sikre , at huden heler uden ardannelse , og ofret vender tilbage til normal så hurtigt som muligt .

gode råd og advarsler


 • Begynd at overvåge ofrets kropstemperatur fra det øjeblik, brænde er bemærket . Infektion i huden , vil typisk medføre en feber . som vil gøre dig opmærksom på behovet for yderligere behandling af kemisk forbrænding fra klor i puljer . Må ikke bruge is eller cremer andre end naturlige Aloe Vera , medmindre anbefalet af en læge .
 • Waiting for korrekt behandling af anden og tredje grads kemiske forbrændinger kan resultere i tab af den epidermale orgel og rejser risikoen for komplikationer som følge af alvorlig ætsning af klor i svømmebassiner .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------