Position: sygdoms > influenza >

hvordan man får afslappende søvn om natten

   Søvn er vigtig for at give hvile og restaurering af dit sind og krop . Det er en aktivitet, som giver din krop tid til at reparere itself. When du har svært ved at falde i søvn , ophold i søvn eller stå op for tidligt , kan du ikke være gettig anough rolig søvn . Dette kan være som et resultat af inomnia og kan medføre, at du skal gnaven , irritabel og mindre fokuseret . Her er et par tips til at få en god nats søvn
1 .
Brug din seng for at sove eller intimitet kun . Hvis du ikke kan sove i din seng let, dont udføre andre aktiviteter , mens du er lyying på det . I stedet , gå ind i et andet værelse og læse en bog med en dæmpet belysning. Når du begynder at føle sig søvnig, gå tilbage til din seng og sove . Må ikke se tv , da det kan holde dig vågen .
to .
Dont tage lure i dagtimerne . Hvis du absolut skal tage en lur , gør det til en kort en , der varer omkring 15 til 20 minutter jarl om eftermiddagen . Brug en alarm ur eller et andet alarm system til at sikre, at du dont over lur .

3 .
motion dagligt . Få masser af motion i løbet af dagen . Omkring 30 til 45 minutter af moderat motion om dagen som spadsereture tidligt på dagen kan hjælpe med at forberede din krop for søvn om natten . Prøv strækker exrcises såsom yoga før sengetid . De kan hjælpe slappe dine muskler og sind før søvn .
4 .
Undgå stimulerende drikke . Før du sover , undgå koffein , da det kan holde dig vågen om natten . Undgå alkohol, ligesom det en også holde dig vågen om natten .
5 .

Skema stressende opgaver tidligt i din dag og mindre demandng opgaver for senere på dagen . Giv dig selv en regelmæssig sengetid og sengetid ritualer såsom at tage et varmt bad eller listeing at glatte music. These kan hjælpe dig ge en bedre nats søvn .
6 .
Sørg for, at dine omgivelser er befordrende for søvn . Sørg for, at din seng er behagelig , og at dit soveværelse er mørkt og stille. holde din rumtemperatur komfortabel og bruge ørepropper til at holde ud forstyrrende lyde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------