Position: sygdoms > influenza >

hvordan man finder borreliose behandling tidligt

  Lyme Disease sager vokser hvert år i USA . Det er noget , du gerne vil undgå . Hvis diagnosen er savnet i de tidlige faser , kan infektionen gå videre til skade flere organer i kroppen og bliver et kronisk problem . Her er nogle måder at forebygge og søge Lyme Disease behandling tidligt , før det begynder at overtage dit liv
en .
Hold ud af træbevoksede områder mellem april til oktober. Dette er kryds sæson. Flåter havnen bakterien Borrelia burgdorferi ,
eller Lyme Disease , efter at de lever på et dyr . De for det meste bider hjorte . Hvis du bor ved et skovområde eller har en stor hjort befolkning , ikke gå ud med nogen del af kroppen udsættes i løbet af denne tid af året . Bær lange ærmer , lange bukser og hatte . Sæt på myggespray , der har 10 procent DEET i den .
2 .
Check selv efter at være blevet udenfor. Tag dit tøj og undersøg det . Hvis dit kæledyr eller børn er blevet udendørs , gøre det samme for dem . Hvis du finder en flåt , betyder det ikke , at du er blevet bidt , men det er sandsynligt , at du har 50 procent af tiden . Mere end halvdelen af de mennesker , der var diagnosticeret vidste ikke de var blevet bidt før de modtager Lyme Disease behandling .

3 .
Kig efter symptomer , hvis du mener en kryds har overladt det mærke . De første tegn vil blive en bull's eye udslæt . Endnu en gang , betyder det ikke nødvendigvis betyder, at du har de bakterier , men det er en god indikation . Udslættet kan vare op til en måned hos nogle patienter , mens andre aldrig udvikler en . Dernæst kan du begynde at få influenzalignende symptomer . Du kan føle dig træt , ømme og har hovedpine . En simpel blodprøve kan gives . Jo før du får lægehjælp og borreliose behandling , jo bedre .
4 .
Start borreliose behandling , så snart du får stillet diagnosen , og følg din læges instruktioner . Hvis du finder det tidligt, vil du have en mindre dosis og kortere kursus af antibiotika så vil du , når det viser sig senere .

gode råd og advarsler • Copyright 2010 af hummingbirdee . Må ikke kopier!
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------