Position: sygdoms > influenza >

hvordan man finder en fødevare allergolog

   Dem, der lider af fødevareallergi oplever ofte , at bestemme den nøjagtige type af allergi og hvordan man skal håndtere den reaktion skræmmende og forvirrende . Kom pleje af en fødevare allergolog , der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af denne immunsystemet reaktion på fødevarer giver patienterne ekspert pleje i detaljerne af deres sygdom . Ifølge American Academy of Allergy og Immunologi ( AAAAI ) " allergikere kan bidrage til at fastslå eller udelukke, fødevareallergi som årsag til en allergisk reaktion, når årsagen ikke er kendt og vil give undervisning om mad undgåelse , anvendelse af nødforanstaltninger i tilfælde af af eksponering , og sandsynligheden for vokse fra de fødevareallergi . "

Du skal bruge:
venner og familie
. Primære sundhedstjeneste læge .


1 .

Spørg venner og familie til anbefalinger. Med forekomsten af fødevareallergi , er du sandsynligvis til at finde en betroet ven eller familie, der kender en god mad allergolog .
2 .
Spørg din praktiserende læge til en henstilling. For de fleste sygesikring planer , skal du lægens anbefaling og henvisning til en fødevare allergolog , der skal dækkes .
3 .
Søg American Academy of Allergy og Immunologi ( AAAAI ) hjemmeside for en allergolog . Denne organisation har tusindvis af ansatte i sundhedsvæsenet , der er specialiserede i allergier , herunder fødevareallergi. Hjemmesiden har en funktion til søgning efter en allergolog efter postnummer eller by og stat .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------