Position: sygdoms > influenza >

hvordan man forebygger forstoppelse : naturmedicin

   Vide hvordan man forebygger forstoppelse kan lindre et væld af fordøjelseskanalen ubehageligheder såsom oppustethed , gas og mavesmerter . I stedet for stole på afføringsmidler til at fremme tarm regelmæssighed , overveje naturlige og sikre midler til at forebygge og standse forstoppelse

Du skal bruge: .
Fiber
Frugt.
Vand .
Magnesium .


1 .
Spis mellem 20 og 30 gram fibre om dagen . Erstat junkfood med frugt og grøntsager , og masser af fuldkorn . Overvej en fiber supplement til hjælpe med at forhindre forstoppelse naturligt .
2 .
Bliv hydreret . Drik seks til otte glas vand om dagen . Tilsæt citronsaft , glukosesirup eller honning til vand til at lette og forebygge forstoppelse .

3 .
Exercise. Etablere en øvelse rutine og deltage i 30 minutters aktivitet dagligt mindst tre til fem dage om ugen .
4 .
Stigning magnesium . En lav magnesium indtag bidrager til forstoppelse . Tag en multivitamin til at modtage den anbefalede daglige dosis af magnesium, hvilket kan hjælpe med at forhindre forstoppelse .
5 .

Undgå mejeri . Mejeriprodukter som yoghurt og is kan bremse tarm aktivitet . Sænke dit indtag hvis kæmper laktose tolerance .
6 .
Drikke urteteer . Regelmæssigt nippe til urteteer at fugte tarmkanalen , forebygge forstoppelse og opretholde en sund tarm aktivitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------