Position: sygdoms > influenza >

hvordan man ikke misbruge alkohol

   Alkoholisme og alkoholmisbrug er ofte klumpet sammen som ¨¦n, men der er nogle forskelle mellem de to . Alkoholisme er kendetegnet ved en fysisk afhængighed af alkohol stoffer , der omfatter ekstrem trang og abstinenser . Alkoholmisbrug betyder, at en person ikke drikker socialt , men alt for ofte og /eller for meget . Du kan misbruge alkohol , hvis du binge i weekenden , eller drikke for at få drukket . Alkoholmisbrug kan føre til mere alvorlige alkoholisme hvis de ikke behandles , men der er nogle tegn på, at du eller ¨¦n du holder af , kan misbruge alkohol og kan tage skridt til at standse , før en mere alvorlig fysisk afhængighed af alkohol udvikler sig.
1 .
Misbrug ikke alkohol til at håndtere stressende situationer eller dårlige dage . Prøv at finde andre mere positive foranstaltninger til at klare . Motion og ernæring spiller en vigtig rolle i stress reduktion . Tag en tur eller deltage i en klasse og spise sundt dagligt for at undgå alkoholmisbrug .
2 .
Adresse din teenager , hvis de drikker . Børn , der drikker eller misbrug alkohol før 15 år er betydeligt mere tilbøjelige til at udvikle alkoholproblemer som voksne end dem , der venter , indtil deres hjerner er mere fuldt udviklet . Tal med dine børn om konsekvenserne af alkoholmisbrug , og hvordan de kan undgå fremtidige problemer med alkoholisme .

3 .
Tag en handler eller offentlige taler klasse . Mange mennesker , der ende med at misbruge alkohol starter ud som social drikkere . Dette kan føre til manglende evne til at socialisere uden at have et par drinks , som senere kan udvikle sig til alkoholmisbrug . Lær hvordan man kan gå til fester og sammenkomster med tillid ved at tage klasser og derefter udsætte dig selv for den frygtede sociale situation . Det er aldrig så slemt som du måske tror .
4 .
Få hjælp fra en terapeut eller en organisation . Taler med andre, der kender , eller oplever alkoholmisbrug kan hjælpe dig til at afhjælpe nogle af de følelsesmæssige bagage , der kan føre dig til alkoholmisbrugere. Du skal muligvis stoppe med at drikke helt , eller bare lære adfærd modifikation teknikker til at hjælpe dig styre dit drikkeri . Uanset at det er nødvendigt , er der støtte grupper , der kan hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------