Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan falde i søvn hurtigere natlige

   Hvis du har brug for at falde i søvn hurtigere hver nat , er der mange naturmedicin du kan prøve . Tusindvis af mennesker kæmper med søvnløshed , men du behøver ikke at være en af dem . Brug disse nemme metoder til at behandle din urolige nætter og komme videre med dit liv
1 .
Hvis du har svært ved at falde i søvn , kram op til en kat . Forskning viser over 80 % af mennesker falder hurtigere i søvn lytte til en kat spinde end slet ingenting . Hvis du ikke har en lodden ven , kan du finde cd'er med spinder lyder online .
2 .
Hvis du har været vågen i mere end tyve minutter, stå op og gøre noget . Læse eller lytte til blød musik i 15 minutter er gode måder at hjælpe med søvnløshed . Du skal dog ikke se fjernsyn eller arbejde på computeren , fordi kombinationen af lys og lyde kan vække dig endnu mere op.

3 .
Placer en pude mellem dig og din kammerat , hvis du kan ikke falde søvn . Ved at gøre dette , vil du placere en barriere beskytter dine personlige rum . Ikke flere bekymringer om en albue i ansigtet !
4 .
falder hurtigere i søvn ved at gå i seng med din partner . Det hjælper at gå i seng på samme tid ( hvis muligt) , fordi det vil hjælpe med at regulere din søvn cyklus . Ellers , hvis du er midt i dyb søvn og din partner kommer i seng og vågner du , du kunne have svært ved at falde i søvn igen .
5 .

Bær en maske eller ørepropper , hvis du har søvnproblemer . Gøre soveværelset så mørk og stille som muligt , er nøglen til en god nats søvn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------