Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan genoplive asystoli

  Asystoli er den fuldstændige mangel på puls og af produktionen med hjertet . Det sidste ende forekommer i alle døende patienter og er yderst alvorlig . Behandling for asystoli som kun må gives af læger , men CPR kan gives indtil de ankommer
1 .
Ring en nødsituation professionel , når det er fastslået, at en person ikke har nogen puls og /eller ikke er vejrtrækning .
2 .
Udfør CPR at fastholde omsætning, selv om hjertet er stoppet . CPR kan kun blive effektiv , hvis den person luftveje er klar . Standard CPR opfordrer til at levere tre indåndinger mund til mund . Tilt personens hoved tilbage og klemme hendes næse . Ånde to gange ind i hendes mund . Placer håndfladerne i midten af hendes brystben og tryk godt ned og hurtigt 30 gange . Hele serien skal gentages , indtil den person, genvinder en puls og vejrtrækning på hendes egen , eller indtil hjælpen kommer .

3 .
Lad akut medicinske fagfolk overtage , når de ankommer . De bør sikre luftvejene for den person i fare med en vejrtrækning rør og ren ilt . CPR vil blive leveret til at opretholde omsætning, hvis det er nødvendigt.

gode råd og advarsler


 • Altid ringe 911 i tilfælde af en asystoli nødsituation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------