Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan gøre calendula pulver

  Calendula er kendt for sin beroligende og helende egenskaber . Calendula blomster har været brugt i hundredvis og atter hundreder af år på hudirritation som rasede hud , ble udslæt og varme udslæt . Calendula pulver kan også bruges på irriteret hud på fødderne og anvendes inde i sko for beroligende relief . Calendula pulver er faktisk ret let at gøre
1 .
Pick friske Calendula blomster . Brug kun blomsterne , ikke bladene eller stammen . Brug ikke Calendula blomster , der er blevet behandlet med nogen form for insekticider , pesticider eller andre former for kemikalier .
2 .
Læg din Calendula blomster ud til tørre i et varmt tørt område . Calendula blomster er tørret , når de føler sprød at røre ved og bryde nemt .

3 .
Crush tørret Calendula sænker med en morter og støder eller køre de tørrede blomster via en krydderikværn til at danne en fint pulver .
4 .
Tilføj majsstivelse . Mængden af pulveriseret Calendula skal være lig med mængden af majsstivelse . For eksempel hvis du har 1 /2 af en kop i pulverform Calendula blomster , tilsættes 1 /2 af en kop majsstivelse .
5 .

Sæt blandingen i en låg krukke . Ryst glasset kraftigt til jævnt blande og distribuere de tørrede Calendula og majsstivelse .

gode råd og advarsler


 • Store Calendula pulver i en tæt låg container .
 • Put Calendula pulver i en smuk krukke med et bånd for en dejlig gave .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------