Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan lindre halsbrand uden medicin

  Alle har følt den brændende fornemmelse af halsbrand mindst én gang eller to gange . Vidste du dog, at mange tilfælde af halsbrand er forårsaget af for lidt , snarere end for meget , mave syre ? Efter ca 40 år , begynder vores kroppe 'produktion af denne syre at aftage . Symptomerne på nedsat mavesyre er meget lig den, en overskydende ( oppustethed , følelse af brændende i halsen , ubehag ved bøjet over ) , så mange mennesker forveksler årsagerne . Her er nogle metoder til at skelne , hvilken situation der forårsager din ubehag samt naturlige metoder til kontrol .

Du skal bruge:
Halsbrand
. Æble cider eddike .
Motivation til at finde lindring uden stoffer .1 .
Der er et par måder at opdage , om årsagen til din halsbrand er over-eller under-produktion af mavesyre . Den ene er at blande en spiseskefuld æble cider eddike i fire ounces vand og drikke , når du føler symptomerne begynder . Hvis dette synes at hjælpe , problemet er mest sandsynligt for lidt mavesyre . Den anden metode er at ikke drikke mere end fire ounces vand med dine måltider i et par dage , og se, om dette giver lindring . Folk , der drikker for meget væske med deres måltider tendens til at fortynde den lille mavesyre , de har , hvilket resulterer i forstoppelse .
2 .
Når du har konstateret, at årsagen er rent faktisk lav mavesyre , stick med det lave forbrug af væsker i forbindelse med måltider , der skal afhjælpe de fleste af dine symptomer . Hvis du normalt har vin eller øl med dine måltider , drikker kun at med din mad , intet andet . Hvis du har kaffe eller te efter måltider , mener, at dette ekstra væske ind i ligningen . Kaffe , som er mere sure end te , er ofte bedre tolereret .
3 .

Chew din mad langsomt , så fordøjelsesenzymer i din spyt kan gøre deres magi . Unge kan bolt deres mad tilsyneladende uden at tygge , og lider ingen skadelige virkninger , men ældre mennesker har brug for at starte fordøjelsesprocessen tidligere under tygge fase . Du får mere glæde af dit måltid på denne måde , alligevel !
4 .
Lav en mental ( eller faktiske) notat af de fødevarer, som synes at være særligt vanskelige at fordøje , og begrænse dem . Du bør også forsøge at skære ned på de dele af kød i dine måltider , da komplekse proteiner er sværere at fordøje end kulhydrater eller enklere proteiner ( som tofu , for eksempel ) . Reduktion af fedt vil også hjælpe , da det er også hård på fordøjelsessystemet , og har tendens til at " gentage "
5
Bliv stående og indgå i mild aktivitet efter at have spist . bevægelse hjælpemidler fordøjelsen . Tag en kort gåtur , gør retter eller vaskeri . Prøv at undgå bøjet over inden for et par timer med at spise .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at drikke vand mellem måltiderne til at blive hydreret . Lad din tørst være din rettesnor for, hvor meget du nødt til at forbruge , samt farven på din urin . Også gul betyder også koncentreret !
 • Så snart du kontrollere , at problemet ikke er forårsaget af overskydende mavesyre , stoppe med at tage antacida , da dette kun vil forværre problemet . Din krop kan ikke optage alle de næringsstoffer, den har brug for fra fødevarer med utilstrækkelig mavesyre og kosttilskud som kalk er dårligt udnyttet , så godt.
 • Hvis du er usikker på hvad årsagen til dine symptomer er, og lider af ubehag mere end en gang om ugen , konsultere en læge . Ubehandlet halsbrand kan føre til en tilstand kendt som Barretts øsofagus , en præ-kræft tilstand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------