Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan motivere dig selv at holde op med at ryge

   Der er fordele forbundet med at bryde en rygning vane . Din risiko for hjertesygdomme og lungekræft går ned . Dit blodtryk og puls kan reducere , og du også spare penge , der skulle have været brugt på cigaretter . På trods af disse fordele , stadig er det ikke let at holde op med at ryge. Her er et par tips til at holde dig motiveret
1 .
Opret 2 lister . En liste , bør være af mennesker , der har afsluttet , og den anden skal være en liste over grunde til, at du skal stoppe . Specialer lister vil minde dig om, at du kan gøre det lige som andre mennesker har , og hvorfor det er vigtigt for dig at holde op med at ryge . Læs denne liste , når du befinder dig kæmper .
2 .
Lad venner og familie ved, at du forsøger at stoppe med at ryge og bede om deres støtte . Hvis nogen af dem røg , så prøv og få dem til at slutte sig til dig på din rejse stoppe med at ryge .

3 .
Vælg en afslut dato og holde sig til det . Når den nærmer sig , kaste alle piber, kamme og rense alle områder af dit hus og bil af lugten af rygning .
4 .
lægge planer for abstinenser . foregribe symptomer som rastløshed og sult cirka 2 weekA efter du stoppe med at ryge . Hold dig selv eller dine hænder travlt i denne tid ved at blive involveret i forskellige aktiviteter som strikke eller tegning .
5 .

Undgå miljøer , hvor folk ryger . Prøv ikke at tænke på at ryge eller sætte dig selv i en situation, hvor du kan blive fristet til at ryge .
6 .
Beregn mængden af penge du sparer , når du don røg eller købe cigaretter . Også , give dig selv en belønning , når du har nået milepæle du sætter for dig selv .
7 .
Hold forsøger . Hvis du backslide og gå tilbage til at ryge , at forsøge at holde op . Konsultere en læge om de forskellige muligheder , der kan hjælpe dig ryge for at finde den løsning , der passer bedst til dig .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------