Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan overvåge blodsukkeret

   Læger kan anbefale , at deres diabetespatienter overvåge blodsukkeret i løbet af dagen . Men du kan ikke vide, hvad du skal gøre , når du er simpelthen udleveret en glukose meter . Her er en trin for trin guide til overvågning dit blod sukker niveauer
1 .
Vask dine hænder i varmt vand . Dette er ikke kun en hygiejnisk praksis , men det varme vand vil også bidrage til at øge blodgennemstrømningen til dine fingre , så du kan tage en blodprøve .
2 .
Brug en vat og nogle sprit til at rense det område, du vil teste . De fleste glucose meter test blodsukker fra din fingerspids , men sørg for at læse vejledningen på din blodsukkerapparat at være sikker på at du tager det på den korrekte placering .

3 .
Prik din fingerspids på siden for at få en dråbe blod . For de fleste mennesker , gør ondt at få blod fra den side af fingerspidserne mindre end prikkende den blødere dele af fingerspidsen .
4 .
Placer en dråbe blod på en teststrimmel til blodsukkerapparat og sæt strimlen det rigtige sted i måleren .
5 .

Efter blodsukkerapparat giver dig en blodsukker læsning , registrere den dato tidspunkt, du tog testen og blodsukkeret i et diagram . På den måde kan du nemt overvåge ændringer i dit blod sukker hele dagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------