Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan slå halsbrand naturligt

   Halsbrand skyldes tilbageløb fra maven . Dette tilbageløb forårsager en smertefuld brændende irritation i brystet . Alt for ofte folk tager antacida at bekæmpe halsbrand . Hvad de normalt ikke er klar over er , at de faktisk rode med deres fordøjelsessystem ved at tage antacida . De følgende tips vil hjælpe med at bekæmpe halsbrand med ud at tage problemet forårsager antacida
1 .
Der er en naturlig syreneutraliserende kaldet deglycyrrhizinated lakrids . Den lakrids beskytter spiserøret fra den sure opstød. Det hjælper også til at beskytte dig mod udviklingen af mavesår . Du er nødt til at tage lakrids på tom mave . Én tablet om dagen skal tre gange om dagen gøre det trick . Vær sikker på at tage deglycyrrhizinated form af lakrids , da det er det bedste for halsbrand .
2 .
En hurtig fix er at drikke en kop Aloe gel . Dette vil stoppe symptomerne næsten med det samme . Aloe gel er heler og beskytter i spiserøret .

3 .
Få masser af søvn ! Vær sikker på at sove på højre side som maven er til venstre, og kan blive irriteret ved at sove på det .
4 .
Nogle gange , ironisk nok, er halsbrand forårsaget af mangel på syre i maven . Hvis ovennævnte tip ikke hjælper , så dette kan være kilden til problemet . Tage kosttilskud , der indeholder saltsyre, før hvert måltid skal tage sig af halsbrand , hvis det er forårsaget af mangel på syre i din mave .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------