Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan slippe af bumser på huden

  Bumser kan ske næsten overnight uden nogen advarsel . Det kan være årsager af en række grunde, herunder snavs og olie . Der er måder at behandle det og til at forebygge dem så ofte . Her er et par skridt at tage for at slippe af med pletter , der kan opstå pludseligt

Du skal bruge: .
Oliefri Sæbe
. Vand .


1 .

Vask dit ansigt dag og nat . Det er vigtigt at vaske din hud ofte , dag og nat , for at fjerne overskydende olie eller snavs kan du akkumulere i løbet af dagen eller om natten , mens du sover .
2 .
Undgå over-tørring . Mens du vil fortsætte med at rense din hud ofte , bør du undgå rense det for meget . Vaske din hud for ofte kan medføre, at din hud til at tørre ud og skabe flere problemer for din hud .
3 .
Undgå oliebaserede produkter . Ved rengøring huden eller anvende produkter til din hud , bør du altid undgå produkter , der indeholder olier i dem . Dette kunne give din hud til at få stoppet med for meget olie , som det allerede producerer nok naturlige olier til din hud til at tage

4 .
Undgå at røre din hud . Tillade mere snavs at nå fra dine hænder til din hud , er noget, der skal undgås . Forsøg ikke at sprænge eller slippe af med dine bumser manuelt . Dette kan medføre ardannelse eller infektioner , og kun gøre bums værre .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har sart hud , forsigtig , når du forsøger et nyt produkt eller sæbe . Test et lille område af huden for at se, hvordan du reagerer på det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------