Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan slippe af kroppen mider

   Body mider , der almindeligvis omtales som fnat , nogle af de nastiest skadedyr rundt er . De hule under huden , lægger æg og reproducere hurtigt . De forårsager din hud til at blive meget kløende og irriteret . Fnat er meget smitsom og er gået videre gennem kontakt med en inficeret person eller med inficeret sengetøj og tøj . Behandle kroppen mider så hurtigt som muligt for at stoppe dem fra at sprede

Du skal bruge: .
Aktuel fløde
. Antibiotika.
Vakuum.
Varmt vand.

Plasticpose .


1 .
Besøg en læge så hurtigt som muligt for at drøfte behandlingsmuligheder . Lægen kan ordinere en aktuel fløde , oral antibiotika , eller begge dele .
to .

Påfør creme på hele kroppen , herunder de områder i mellem tæerne og den krølle mellem dine balder . Vask dine hænder efter påføring af cremen på din krop , så genanvende creme til dine hænder .
3 .
Hold aktuelle cremen på din krop i den foreskrevne tid , så tag en varmt bad og krat din krop grundigt . Sæt på ren, frisk beklædning efter hvert bad .
4 .
Rengør og desinficer alle tæpper , polstrede møbler og tøj i dit hjem . Vakuum hele dit hjem og bortskaffe posen udenfor . Vask alt tøj og sengetøj på de hotteste vandet indstillingen muligt .

5 .
Place ikke- vaskbare poster i store plastposer og lade dem udenfor eller i en garage i et par uger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------