Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan vende skjoldbruskkirtlen hårtab

  Hårceller er nogle af de hurtigst voksende i kroppen , og når kroppen er under stress eller i krise , kan hårceller lukke ned for at omdirigere energi andre steder , til steder, hvor det er nødvendigt. Fysiske situationer , der kan forårsage hårtab omfatter hormonelle forandringer , ernæringsmæssige mangler , en række medikamenter , kirurgi , og mange sygdomme , især sygdom i skjoldbruskkirtlen . Denne artikel beskriver behandlingsmuligheder for hårtab
1 .
Forståelse Skjoldbruskkirtel Hårtab
Dit hår er en forholdsvis nøjagtig barometer for dit helbred . Hårceller er nogle af de hurtigst voksende i kroppen , og når kroppen er under stress eller i krise , kan hårceller lukke ned for at omdirigere energi andre steder , til steder, hvor det er nødvendigt. Fysiske situationer , der kan forårsage hårtab omfatter hormonelle forandringer , ernæringsmæssige mangler , en række medikamenter , kirurgi , og mange sygdomme , især sygdom i skjoldbruskkirtlen . .
2
hårtab på grund af skjoldbruskkirtlen problem er karakteriseret ved :
1 . Tyndere hår
2 . Ændringer i hårets struktur, der gør det tørre , groft , kruset , eller let sammenfiltret .
3 . En unik symptom på hypothyroidism-tab af hår på den ydre kant af øjenbrynene .
4 . Generelt tab af hår på kroppen fra andre områder end hovedet kan også ses i skjoldbruskkirtlen sygdom .
5 . Kvinder med thyreoidea sygdom også finde hårtab koncentreret om templer og toppen af hovedet , kendt som mandlige mønster skaldethed

3 .
Generelt skjoldbruskkirtlen hårtab er forårsaget af den skjoldbruskkirtel ikke muligt at skaffe de hormoner for korrekt stofskifte, hvilket letter væksten i hårsækkene . Mangel på ordentlig stofskifte forårsager vores hår til at :
Lose nødvendige udbud af proteiner og aminosyrer
mister evnen til at absorbere vigtige mineraler og vitaminer
Stop voksende ordentligt
Energi er nødvendig for hårvækst . er omdirigeres til andre dele af kroppen for at kompensere
4
Da årsagen til sygdommen starter fra skjoldbruskkirtel , der stabiliserer hormon niveauer er prioriteret at genvinde tilbage dit hår :

1 . Kæmpenatlysolie er en hæmmer af omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron , årsagen til hårsækken svind ( overdreven ****) i skjoldbruskkirtlen patienter .
2 . Kvinder med tyndt hår , er ofte mangelfuld i jern og aminosyren lysin , som er den sværeste aminosyre at opnå gennem kosten . Lysin hjælper transport jern , hvilket er afgørende for mange metaboliske processer . Når lysin og jern er lav , det organ, skifter nogle hårsække ud på at øge niveauerne andre steder.
3 . Zinkmangel bidrager til svækkelsen af hår aksler , der fører til brud og langsom hår genvækst . Det påvirker også udførelsen af olie-udskiller kirtler , der er knyttet til dig hårsækkene , hvilket øger chancerne for at kaste ud ; zinkmangel forårsager hårtab og langsom hår genvækst .
4 . Naturlige måder at vende hårtab omfatter zink , arginin , cystein , grøn te , polysorbat 80 , progesteron , Savpalme , trichosaccaride , vitamin B6 og B12 .

gode råd og advarsler


 • Mange kvinder med sygdom i skjoldbruskkirtlen , er Zink utilstrækkelige , fordi de har opbrugt kobber niveauer . Kroppen kan ikke absorbere zink uden kobber , så zink kosttilskud vil have ringe effekt uden en kobber supplement. Den nemmeste måde at sikre, at du får den rigtige kombination af mineraler er at købe en multi-mineraltilskud . GNC ( General Nutrition Center ) sælger multi mineral kosttilskud, som er let for kroppen at optage . Jeg køber kosttilskud online også ( Vitamin World , puritanske 's Pride , osv. ) , men har fundet , at selv billigere , produkterne er ikke så god .
 • Jeg har tre børn , og efter hver graviditet jeg tabte et væld af hår . Jeg var virkelig bange for, at det aldrig ville vokse tilbage . Jeg har ikke rigtig tror på, at et mineral eller vitamin virkelig kunne gøre meget for at løse dette problem , men så snart jeg startede med at tage zink kosttilskud , bemærkede jeg en enorm forskel, og så nye hår vokser i det samme.
 • De fleste almindelige behandlinger for hypothyroidisme er syntetiske hormonsubstitutionsbehandling kendt som Levothyroxine ( Synthroid ), som kan forårsage hårtab som en bivirkning .
 • DHT- hæmmere som **** eller vækst stimulatorer lignende Minoxidil ikke fremmer hårvækst på mennesker med problemer med skjoldbruskkirtlen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------